![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Czy golf waszym zdaniem jest sportem dla każdego?
Szukam dla siebie odpowiedniego sportu, ale jakoś nie umiem się zdecydować. |
|
|||
|
|||
![]() Wydaje mi się, że na ogół golf kojarzy się z dość elitarnym sportem, choć w różnych miastach powstaje coraz więcej pól golfowych dla miłośników tego sportu.
Z drugiej strony, jak się popatrzy na oferty sklepów ze sprzętem dla golfistów, np. https://www.golfpoint.pl/ - łatwo zauważyć, że ceny nie są najniższe. Być może stąd elitarny charakter tego sportu. Tak czy inaczej myślę, że warto poszukiwać własnej ulubionej formy aktywności na świeżym powietrzu ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Jeśli chodzi o wymogi fizyczne to jak najbardziej golf nadaje się dla wszystkich od dzieci (mini golf) aż po osoby starsze. Problem zaczyna się po przejściu do kwestii finansowych, gdyż niestety w Polsce nie jest to zbyt popularny sport, więc lekcję gry w golfa są dosyć drogie.
|
|
|||
|
|||
![]() Dla każdego, kto ma kasę i lubi się nudzić
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Kiedyś nie był to dla mnie zbyt popularny sport.
Myślałem, że ten sport jest bardziej odpowiedni dla Amerykanów. Kiedy jednak dowiedziałem się, że mamy wiele miejsc do gry w golfa, postanowiłem spróbować. I mogę powiedzieć, że to nadal ciekawa gra. Szczególnie warto zwrócić na to uwagę handicap golf a jeśli jeszcze nie grałeś, to prawdopodobnie nadszedł czas, aby zagrać) |
![]() |
|
![]() |