![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Hej! Jestem już w szóstym miesiącu ciąży i zastanawiam się nad wyborem wózka. Czy warto wziąć markę Cavoe pod uwagę? mieszkam w mieście i zastanawiam się jaki model będzie najlepszy!
Ostatnio edytowane przez 62miko : 20-09-2021 o 20:04. |
|
|||
|
|||
![]() Do miasta najlepszy będzie wózek Osis. Jest leciutki i zwrotny a dziecko ma w nim dużo miejsca. My mamy ten model od początku i jestem mega zadowolona. Daje robie radę nawet na nierównych chodnikach!
|
|
|||
|
|||
![]() Cavoe ma naprawdę swietne wózki
![]() |
|
|||
|
|||
![]() My mamy firmy Anex model m /type i polecam waga około 14 kg, na każdy teren się nadaje, bardzo zwrotna kompaktowa, posiada 3 amortyzacje , raczka ma duży zakres wysokości,. W daszku jest zamontowana moskitiera dzięki temu latem jest lepsza wentylacja, gondola jest duża wypina się łatwo i szybko, kola żelowe, spacerówka składa sie razem ze stelażem ba płasko, można zamontować przodem i tyłem , jest szczelna osłonka na nogi super się sprawdza na chłodniejsze dni, materiał nie płowieje dobrze się czyści i nic nie pęka
|
|
|||
|
|||
![]() No właśnie... Musisz się zastanowić czy nie będziesz wyjeżdżać gdzieś na wieś lub spacerować po lesie. Wtedy warto wybrać wózek z amortyzacją. Ja zdecydowałam się na Osis bo sprawdza się świetnie w naszym mieście a jak jedziemy gdzieś na krótki spacer po lesie to też nie jest źle - daje radę. Ogólnie wózek jest rewelacyjny! Bardzo dobrze się go prowadzi, świetnie wygląda i przede wszystkim jest wygodny dla dziecka
|
|
|||
|
|||
![]() Dziękuję wam bardzo za odpowiedzi. Myślę, że już zdecydowałam, który wózek wybiorę. Wasze podpowiedzi bardzo mi pomogły.
|
|
|||
|
|||
![]() My zdecydowaliśmy się na model Quant od anex. Przekonała nad przede wszystkim łatwa obsługa- wszystkie funkcje można zmienić za pomocą jednej ręki a to jest mega pomocne
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Pochwalę się też, ja mam x-landera w ciemnym kolorze bo też bardzo lubię wózki w takich modnych ostatnio kolorach i jest super, nie blaknie, materiał jest bardzo dobrej jakości, ma też filtry przeciwsłoneczne i ogólnie wózek też solidny więc z czystym sumieniem polecam
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Najlepiej luksusowy. Gwiazdy na Pudelku mają wózki po 8-10 tysięcy złotych. Tak to obecnie wygląda!
__________________________________- http://pisaniepracmagisterskichtorun...-z-anglistyki/ |
|
|||
|
|||
![]() W mojej ocenie poszukiwania dobrej jakości w zakresie wózków spacerowych to mogę jak najbardziej polecić do sprawdzenia ofertę przygotowana przez Recaro Kids u których będziecie mogli znaleźć mnóstwo świetnych modeli jak na przykład Lexa Elite https://www.recaro-kids.pl/lexa-elite.html która u nas sprawdza się świetnie. No i jednocześnie łączy najlepsze z cech wózka wielofunkcyjnego i spacerówki. Pozdrawiam serdecznie
![]() |
![]() |
|
![]() |