![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Może Zakopane? Albo Wrocław? Z takich spokojniejszych miejsc to Roztocze.
|
|
|||
|
|||
![]() Polecam Zakopane! Na weekend idealne!
|
|
|||
|
|||
![]() Ewentualnie Białka Tatrzańska. Również miejscowość w Tatrach, widoki piękne, blisko są trasy spacerowe.Jest jednak taniej niż w Zakopanem.
Zerknij sobie również na to jakie są tam termy: http://www.termabialka.pl/ Jest to duży, bardzo przyjemny kompleks basenów oraz term, gdzie można naprawdę przyjemnie spędzić czas. Możesz tam w niewysokiej cenie wykupić sobie karnet na cały tydzień. My uwielbiamy tam chodzić codziennie po dniu tras po górach. |
|
|||
|
|||
![]() Ja mam zamiar do Warszawy pojechac- bardzo lubię atmosferę tego miasta. I znalazłam świetne miejsce na nocleg http://www.emkahostel.pl/ Jak dla mnie rewelacja bo połozone blisko Starego Miasta które uwielbiam
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zdecydowanie polskie góry, obojętnie które
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() W tej jachrance mają fajny park linowy!
![]() Ostatnio edytowane przez Kali : 02-12-2015 o 08:36. |
|
||||
|
||||
![]() Ja uwielbiam spędzać swój weekend na wyjazdy w góry wiadome nie zawsze jest czas na takie wyjazdy ale jeżeli tylko uda nam się zorganizować konkretny weekend to wybywamy ze znajomymi w góry. Świetny relaks odczepienie się od tej szarej miejscowości ciągle w tym dymie spalin. Góry to chyba najlepsze miejsce na spędzanie wolnego czasu również można nad morze jeżeli ktoś mieszka nie daleko. Teraz w sumie jesień w góry ciężko o pogode ale zawsze można na spa lub różne zabiegi kosmetyczne
![]() |
|
|||
|
|||
![]() JEśli o mnie chodzi to takim miejscem jest Zakopane ! Uwielbiam wracać do tego miasta i szczerze polecam każdemu wybrać się co jakiś czas
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |