|  |  | |
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |  | |
| 
 | |||
| 
 | |||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Dzbanek filtrujący do wody kranowej? Czy ktoś z Was zdecydował się na zakup dzbanka do wody z filtrem. Na https://filtrosfera.pl/dzbanki-i-wkl...iltrujacy-wode jest dostępna oferta na takie właśnie dzbanki i wybór jest bardzo duży. Czy możecie coś w tym temacie podpowiedzieć? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Nie ma większego znaczenia co się wybierze, aby nie brać najtańszego badziewia. Opcja jest fajna nawet nie tylko do picia wody, ale i jak przefiltrowaną wodę wlejemy do czajnika lub ekspresu to później kawa czy herbata będą o wiele lepsze. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Posiadam podobny dzbanek, tylko kupiłam go stacjonarnie. To dość wygodne rozwiązanie, tylko trzeba pamiętać o regularnie wymianie filtru. ------------------------------------- sklep siemens | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Mam u siebie Aquaphor Provence i świetnie zdaje egzamin. Filtruje dokładnie, jest poręczny i łatwy w obsłudze. Filtry bardzo wydajne. No i dzięki temu pozbyłam się pustych plastikowych butelek z domu. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Ja mam dzbanek Provence A5 Mg od Aquaphor. Super rozwiązanie, łatwy w obsłudze i użytkowaniu. Wydajny filtr i pojemny dzbanek, starcza dla całej rodziny. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   U mnie też Aquaphor ale model J. Shmidt 500 i jestem z niego zadowolona. Pojemny i solidny, fajnie się prezentuje a co wazniejsze, doskonale oczyszcza wodę z wszelkich zanieczyszczeń  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   A jak wy do tego podchodzicie? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Jak już filtrować wodę do picia, to tylko przez profesjonalne filtry Ja korzystam z systemu ultrafiltracji, woda naprawdę mega czysta z naturalnymi minerałami. Badałem wodę surową i filtrowaną w sanepidzie. Polecam model Ecoperla Profine pou - oczyszcza wodę z bakterii, mikroplastików, pestycydów, metali ciężkich, chloru.. naprawdę wysoka jakośc wody - https://youtu.be/8QUcbKkJxhU | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Mam dzbanek filtrujący z Aquaphor, model J. Shmidt 500 i z tego rozwiązania jestem mega zadowolona! Wodę mam czystą i smaczną, zawsze pod ręką. Dzięki temu pozbyłam się plastikowych butelek z domu a przy okazji to całkiem spora oszczędność  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Czy ta woda jest lepsza od mineralnej? | 
|  | |
|  |