kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > ZDROWIE > Ogólny
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 10-04-2022, 11:56
DariaM11 DariaM11 is offline
Senior Member

Domyślnie Przebarwienia - jak sobie z nimi radzicie?

Hej!
Szukam dobrej jakości kosmetyków o naturalnym składzie, które przede wszystkim pomogą poradzić sobie z przebarwieniami skóry i problematycznym trądzikiem. Pomożecie?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-04-2022, 06:21
femme.m femme.m is offline
Senior Member

Domyślnie

Moim zdaniem najlepiej iść do dermatologa. Przebarwienia + trądzik trzeba potraktować ze szczególną troską
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-04-2022, 09:56
kazimierka kazimierka is offline
Senior Member

Domyślnie

Aktualnie na rynku są takie zabiegi laserowe - https://klinikamiracki.pl/odmladzanie-laserowe/ i wydaje mi się że to by było świetne rozwiązanie bo one działają też na przebarwienia właśnie
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 14-04-2022, 08:42
Wera Wera is offline
Senior Member

Domyślnie

Ja natomiast odnośnie wyboru dobrych kosmetyków o odpowiednim składzie to mogę polecić https://summe.pl/seria/beclarity/ przede wszystkim naturalny skład to podstawa do odbudowy cery, pięknego wyglądu i jednocześnie nawilżenia aby skóra była odżywiona i poprawia nierównomierny koloryt skóry
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-04-2022, 15:44
KarolaaW KarolaaW is offline
Senior Member

Domyślnie

Według mnie akurat jeśli już chodzi o wybór dobrej jakości kosmetyków które pozytywnie wpływają na wygląd naszej skóry to zdecydowanie do sprawdzenia mogę polecić właśnie ofertę marki Summe która opiera się na naturalnych składnikach. Mój wybór to seria Beclarity która kontroluje produkcję i syntezę melaniny, hamując tym samym aktywność enzymatyczną tyrozynazy.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-04-2022, 15:47
DariaM11 DariaM11 is offline
Senior Member

Domyślnie

O to fajnie, dzięki wielkie za podpowiedzi z Waszej strony. Na pewno sobie zerknę co tam ciekawego mają w ofercie!
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-04-2022, 16:14
PaulinaW PaulinaW is offline
Senior Member

Domyślnie

Akurat jeśli chodzi o problemy związane z przebarwieniami to zdecydowanie warto tutaj wybrać dobrej jakości kosmetyków o naturalnym składzie, które bardzo dobrze się sprawdzają zapewniając odpowiednie nawilżenie, jędrność i jednocześnie tak jak to w przypadku summe beclarity skutecznie rozjaśnia jednocześnie zmniejszając ilość i intensywność pigmentu.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów