![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Myślicie, że świeczka to będzie dobry pomysł na nowe mieszkanie?
Nic innego nie przychodzi mi do głowy, więc byłabym wdzięczna za jakieś sensowne podpowiedzi. |
|
|||
|
|||
![]() Ja bym zaryzykowała, ale nie z takimi zwykłymi świeczkami, które widać, że były kupione po taniości, ale z czymś z górnej półki.
Na przykład zobacz te: http://zapachdomu.pl/yankee-candle Są fajnie opakowane, a do tego występują w najróżniejszych wariantach zapachowych, więc wydaje mi się, że możesz łatwo trafić w gust domowników. Oczywiście to tylko jedna z opcji ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Świeczka to prezent jak każdy inny na tego typu okazje. W końcu zawsze chodzi o jakiś drobiazg do mieszkania, prawda?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Moim zdaniem świeczka to trochę śmieszny prezent, ale niektórzy lubią takie rzeczy.
|
|
|||
|
|||
![]() Świeczka świeczce nie równa. Teraz są takie z bajerami.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Nie lepsze będą jakieś ozdoby na ściany?
|
|
|||
|
|||
![]() Myślę ze ładny zestaw świeczek albo właśnie yankee candle to na pewno trafiony pomysł
![]()
|
||||
|
||||
![]() Pomysł dość uniwersalny, ale całkiem fajny. Moim zdaniem przyda się każdemu. To mogą być albo takie malutkie świeczki, kupione hurtowo, albo większe, najlepiej ozdobne. Ja na nowe mieszkanie z reguły kupuję coś w porozumieniu z gospodarzami i innymi gośćmi. Często się składamy na prezent droższy. Ale gdybym miała kupować coś sama, całkiem możliwe, że byłyby to świece. Najlepiej kilka, różnych wielkości. To jest też ładny element dekoracyjny. Nie polecam zapachowych, niektórzy ich nie znoszą.
|
|
|||
|
|||
![]() Świeczka? No nie wiem, chyba że jakaś ładna, wypaśna która może robić za efektowną ozdobę.
|
|
||||
|
||||
![]() Hm, wydaje mi się,że to zbyt skromny prezent.
|
![]() |
|
![]() |