![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||
		
			
  | 	
	
	
		
		|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 
	
	
| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
		 
		
		
	 | 
||||
		
		
  | 
||||
| 
	
	
		
			
			 Jakiekolwiek noże nie kupię to stanowczo za szybko się tępią więc postanowiłam tym razem zainwestować w jakąś dobrą ostrzałkę. Fachowo nazywa się stalka do noży, a mają je m.in. w tym sklepie: https://www.gastrosilesia.pl/stalki-...i,2,4,621,37,0 
		
	
		
		
		
		
		
	
		
		
	
	
	Którą radzicie wybrać? ![]()  | 
| 
		 
			 
			#2  
			
			
			
			
		 
		
		
	 | 
||||
		
		
  | 
||||
| 
	
	
		
			
			 Przestałam już dawno kroić zwykłymi nożami. Zdecydowanie wolę kroić przy pomocy krajalnicy. Krajalnicę z pewnością widziałeś niejeden raz, odwiedzając masarnię czy dział z nabiałem. To nic innego jak urządzenie służące do równego krojenia nie tylko nabiału czy mięsa, ale także innych produktów spożywczych takich jak pieczywo.  
		
	
		
		
		
		
		
	
		
		
	
	
	__________________________ Krajalnica do wędlin i serów - jak wybrać najlepszy model?  | 
| 
		 
			 
			#3  
			
			
			
			
		 
		
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
	
	
		
			
			 Każda wygląda fajnie. Myślę, że ciekawa będzie ta druga. 
		
	
		
		
		
		
		
	
		
		
	
	
	 |