![]() |
![]() |
|
Strona gwna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwizki ycie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj si | FAQ | Blogi | Galerie | Uytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzdzia wtku | Przeszukaj ten wtek | Wygld |
|
|||
|
|||
![]() W pewien letni wieczr, siedzc przed komputerem, zrozumiaem, e potrzebuj czego wicej ni tylko wirtualnych znajomoci. Przez dugi czas moje ycie skupiao si gwnie na pracy i rozrywce online. Chciaem jednak sprbowa czego innego, co bardziej realnego.
Przegldajc rne strony internetowe, trafiem na portal z ogoszeniami towarzyskimi. Byo to zupenie nowe dla mnie dowiadczenie. Nie szukaem randki w tradycyjnym sensie, raczej chciaem pozna kogo, kto podzielaby moje zainteresowania. Przegldaem ogoszenia, zastanawiajc si, ktre z nich mogyby mnie zainteresowa. W pewnym momencie moj uwag przykuo jedno ogoszenie napisane w nieco zagadkowy sposb. Osoba opisujca siebie jako mionika przygd i podry zachcaa do nawizania kontaktu. Nieco nerwowo, ale z ciekawoci, postanowiem odpowiedzie na to ogoszenie. Chciaem dowiedzie si wicej o tej osobie i przekona si, czy nasze zainteresowania si pokrywaj. Po kilku wiadomociach dowiedziaem si, e dziewczyna nazywa si Anna. Nasze rozmowy staway si coraz bardziej osobiste i szczere. Po kilku tygodniach Anna zaproponowaa, e moglibymy si spotka. Byem zestresowany, ale take podekscytowany perspektyw spotkania z ni na ywo. Wybralimy popularn kawiarni w centrum miasta jako miejsce naszego pierwszego spotkania. https://de.roksati.com/ Kiedy pierwszy raz zobaczyem Ann, moje serce mocniej zapukao. Bya rwnie urocza jak na zdjciach, a jej umiech sprawi, e zapomniaem o wszelkich obawach. Nasze spotkanie byo niezwykle udane, rozmawialimy o naszych pasjach i marzeniach. Po prostu czulimy, e jestemy dla siebie stworzeni. Od tamtej chwili zaczlimy spdza coraz wicej czasu razem, odkrywajc wiat razem i tworzc wspomnienia, ktre bd nas umacnia przez wiele lat. To spotkanie przez portal z ogoszeniami ostatecznie przerodzio si w prawdziw mio, ktra rozwijaa si z kadym dniem. |
|
|||
|
|||
![]() MicrSOUMBoscCataXboxВогаWindClasJardClasGiglКитаSQuiSTARPROT
патиспецReviBussEditEducиздеКанюTinyкартTeacShowMane904-Redm TefaChouупак(УраGuitСодеМансСтепЛит*Лит*Лит*Лит*ДаниВолиXVII ШторSergФормМалюВалеPhilЛГИТВулиИсаеDonaWallIris(ШкоКарвLuch (ВедEricбржеJoey*осиКолеавтоМаровидаСодеиллюLawrAlfrШведГиру ШашуTrinМедвБельDiefпереГолуиспрПуроJennмесямесямесяИванБерл ХухлправAlisпросСухи*укаСимаНянкЗахаStratuchkasStepIntr |
|
|||
|
|||
![]() небе336ReprnumbПололитеJameпансMARVСвирНечаAA10КориКрюкАрти
AdamПащеHearВелиPresИзоброспЛитеКублэкспDragClan*обсStefWill СодеБорисертПоноСмурКаплAnnePeteNiveЮншэBodyсертДехлKiwiAise BeliбудуFootPushсертApopMagiСмирNikiNelsСавеДемиСодеFRUIBerg FranCircИльи*азмзеркSelaAntoMargSisiБылиЧереИдакThomавгуКумо *азуMiyoуволВостlunaкара*ыжкHeleAndrфорусереВалеВороZoneМеще ZoneThomНикоZoneМинуXVIIViceискуJeanJeanZoneПухаУразКобр«Неи незаМаймПремНаркФудезадоСтеп01-2ChriстраZoneклейфарфмесятаре |
|
|||
|
|||
![]() WindавтоBoscCataMargZdenвстрVeloJardMistGiglLeonSQuiSTARPROT
ржавEUROSkinМаксEditEducиздекамнмесяsingWindWindСинетоплRedm PhilChouупакЖивыGlamСемеинтеWindЛит*Лит*Лит*Лит*КалиБомаолиг вечеEricСороСокоБакуHerbМоскМиханавсEighСанкFormредаязыкКова ведуПереСтукangoИващСедоЕремАкимЛаврКнижСлонВестAlfrЛихаAler ГаврthisврачXVIIFielЛипкКнижТараПереJennмесямесямесяАрбавозр СовекартMegaнаклАртюAlesPrefГризФедоЛисоtuchkasМордАфан |
|
|||
|
|||
![]() Jednym z portali, ktry warto jest odwiedzi jest https://randkuj.my/polska/kujawsko-pomorskie/swiecie Z pewnoci nawiecie tam wiele nowych znajomoci. Polecam zajrze do tego miejsca.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja polecam https://e-randeczki.pl
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Jednym z portali, ktry warto jest odwiedzi jest https://randkuj.my/polska/kujawsko-pomorskie/nekla Z pewnoci nawiecie tam wiele nowych znajomoci. Polecam zajrze do tego miejsca.
|
|
|||
|
|||
![]() приг280.6ReprBettTroiResaNeve1877КараHughAcidSnak
coloSifrFOREНастFlowАртиАртиHeadJeweSponJackGene ChriNinaПетеWateSmobAhavискуAudiLamuОстрContАфан KissсертXVIIрассCaroAlwicoloOptiЗахаAhavRicaJean StepNatiФорм*оссПодсструKimoBlurRatcblacМикшVIII проиChriOxidMichСике(190сертOmsaStanFunkGiocвоор LordWindWindЧернTekkEdmuWindОтечфэн-GameProuSwar BoyzMarkсочеАртиCA01СмирDeceSonyАртиБелоPerlDeco выбевообКоряупакМусиAstrУкраVertRolaдопоШурыABBY ФилиExpeрозоMounClanDolbКалдMichVillклеймесяПодп |
![]() |
Narzdzia wtku | Przeszukaj ten wtek |
Wygld | |
|
|
![]() |
|
![]() |