![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() W których aptekach kupujecie? Znacie jakieś dobre apteki z niskimi cenami?
|
|
|||
|
|||
![]() Moim zdaniem doz ma świetne ceny. Kiedyś nawet porównałam kilka aptek w okolicy i w dozie było najtaniej
|
|
|||
|
|||
![]() W DOZie mają super ceny, moje leki u nich nie podrożały a bardzo się tego obawiałam.
|
|
||||
|
||||
![]() Gdzie najczęściej kupujecie leki?
|
|
|||
|
|||
![]() mam kilka aptek blisko domu ale kupuję tylko w DOZ maja zdecydowanie najbardziej przystępne ceny
|
|
|||
|
|||
![]() To tak jak ja, w DOZ cały czas utrzymują się dobre ceny, nie ma sensu przepłacać w innym miejscu.
|
|
|||
|
|||
![]() Warto też wiedzieć, że w aptekach DOZ mają bardzo dobre ceny na leki. Każdy z nas chce przecież oszczędzić, a u nich ceny maleją zamiast rosnąć. Mają też dużo lepsze ceny od konkurencji. Uważam, że to super informacja.
|
|
|||
|
|||
![]() Zgadzam się, nawet leki na receptę są w DOZie tańsze niż w innych miejscach.
|
|
|||
|
|||
![]() Teraz w sieci działa nie jedna Apteka Internetowa, więc każdy może kupować leki i suplementy
|
|
|||
|
|||
![]() Apteki sieci DOZ mają naprawdę dobre ceny jeśli chodzi o leki. W porównaniu do konkurencji, gdzie ceny ciągle rosną to u nich wręcz maleją. Z tego co wiem to nawet na leki refundowane mają lepsze ceny niż konkurencja.
|
![]() |
|
![]() |