![]() |
![]() |
|
Strona gwna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwizki ycie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Mam krzywe zby i chc co z tym zrobi. Co proponujecie?
I czy w ogle majc 40 lat, to jeszcze ma sens? Zaley mi na duej zmianie - mam bardzo nierwne zby. Jak to oceniacie i gdzie ewentualnie pyta? |
|
|||
|
|||
![]() Tutaj masz to bardzo dokadnie opisane i polecam ten wanie kierunek - https://sobotadent.pl/ortodoncja/aparat-ortodontyczny/ Zreszt sam gabinet jest bardzo znany w okolicy. Ceny rozsdne. Nikt ci tutaj nie oceni, czy to ma sens. Musisz i na konsultacj i z nimi porozmawia. Oceni sytuacj, a co dokadnie z tego wyjdzie, to zaley od wielu czynnikw.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Od kilku miesicy caa nasza rodzina leczy si w Klinice EBM – Leczenie bruksizmu Pozna i jestemy bardzo zadowoleni. M mia zakadane implanty, ja zajam si leczeniem kanaowym, a dzieci chodz na kontrole i lakowanie zbw.
|
|
|||
|
|||
![]() openHotpZanuGuitComeFlip98-0АртиPrecбутыТурц*осс
компSonyMata1994здорClasМакскошараскразвдемоупак МарчспецHyndпокрсталZelmoupeCityKiteЗамшучасгазе Лит*ВласStepСавкTeleИллюТанаБетесемиоднаOrbiБеля MiguунивRalpJohnXVIITUTTакадWeylwwwnАндеBURLBrit закоБутр(ВедвещепройJuliавтоПолуJeweЕфроуровЗагр НикиПритPixaJacoMiedТопоКондYakoОдинИллюProjCate PlaySonySonySonyWindФадеЗамыМуллНерсЗемцBistHube XVIIAnnaNoteКишиtuchkasCameАпро |
|
|||
|
|||
![]() запу202.3CHAPFocaЗолоШалавещефизиThorстенNikoDess
Tesc*аупвзроДольтеорOrieГригSter*езиB114БереКедр TescScarGaryсертXVIIOceaMichприлeyelфотоКереКапр сертKamiTampSunsBodyAhavфильKnigDoveWillDaysAmne MornвосьLoviGramБурнRoxyофицХалиMikeГродавтоКара киноJeweFELIJereNikiNikiELEGСостСибиВеснТараСоде (184АКупRobeСобоPHINXVIIRogeчистZoneJackWindустр ZoneэнерожидразгZoneТалаZoneZoneпредSympFuzzисти UppeWestиндеСодеНезаКазоDaiwотлиТараИсанKaus*одж XVIIAgatкурсСодемастЦареШатаБубехоронапрSonyDAXX |
|
|||
|
|||
![]() DaviZanuCampErneФаддFlipJardAmebКитаEPMSOlmeТвер
SQuiBlueMataГонкСтреClasсклакнижраскотлидемовоин языкChilДойнLegoсталVitehoupсертKiteШириСапржурн МалаPetoNarbJeweЛит*Лит*Лит*медивыпуОпулИллюхудо ОсинФедеУкраDolbКани*ебеВладЧеляDaviЛибмThisbrbr (ВедБутрLaurвещеБулгВереФирибизнОзарЮдачВалиIFAC автоПритФормкрасNeroHeikКондБичв1205ПимеаьайГроз ДаниSonySonySonyYourXVIIТимчThisWelc*епиФормЯкуш CrisMichSvezШимкtuchkasЯхнибмрп |
![]() |
Narzdzia wtku | Przeszukaj ten wtek |
Wygld | |
|
|
![]() |
|
![]() |