![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cześć, mam do was małe zapytanie: 

Remontuje sobie pokój... Tylko jest pewien problem - ten pokój ma wymiary 1,6 m x 6,5 m... Chciała bym, aby wydawał się większy. Macie jakiś pomysł co zrobić?  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Trochę wąski ;p, napewno jakieś duże lustro by się przydało, możesz też pokombinować z fototapetą np. dać jakiś fajny krajobraz na weższą ścianę, żeby powstało wrażenie głębi i przedłużenia wnętrza. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

kiedyś czytała taki artykuł "jak optycznie powiększyć wnętrze", może gdzieś go znajdziesz na necie. Na pewno Majeczkaa ma rację, ja bym użyła fototapety. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

tu jest taki artykuł o tym Jak optycznie powiększyć za małe pomieszczenie? - rzeczywiście ciekawe porady  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Jasne kolory też optycznie powiekszają małe wnętrza. 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Zgadzam się z tym że jasne kolory powiększają mieszkanie, sama pomalowałam pokój na jasny kolor i wydaje się większy. Ale może trzeba zastanowić się nad większym mieszaniem, jak coś to mieszkania Wejherowo są bardzo fajne, sama tam mieszkam 

![]()  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Ja proponuję zainwestować w fajne dodatki, które optycznie powiększą pomieszczenie. Mi osobiście podobają się takie dekoracje okien retro które są moim zdaniem wprost urocze  

Sama posiadam takie w swoim pokoju - rolety rzymskie. Dobrałam je pod kolor poduszek. | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Czyli jest to pokój wielkości mojej kuchni, z ciekawości aż do niej poszłam, aby popatrzeć co mogłabyś zrobić. 

Rzeczywiście fototapeta mogłaby go powiększyć optycznie a do tego gra świateł i przytulny pokoik gotowy. Możesz poszukać inspiracji w oświetleniu na http://swiatswiatla.pl/ , zaglądam jak chce coś zmienić w swoim domku.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Jasne kolory i lustra potrafią zdziałać cuda.  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cytat: 

Dokładnie ![]()  |