![]() |
![]() |
|
Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Hej, wracam do pracy po urlopie i potrzebujê ¿³obka na Je¿ycach dla synka, ma 1,5 roku. Zale¿y mi, ¿eby by³o czysto, spokojnie i ¿eby mia³ kontakt z dzieæmi. Wpad³am na stronê: http://www.labokids.pl/prywatny-zlob...-niepubliczny/ – kto¶ korzysta³? Jak opieka, wy¿ywienie, podej¶cie do maluchów?
|
|
|||
|
|||
![]() Zauwa¿y³am, ¿e coraz wiêcej placówek opieki nad dzieæmi inwestuje w ró¿ne nowoczesne rozwi±zania technologiczne, aby uprawniæ pracê ca³ej placówki oraz u³atwiæ kontakt z rodzicami. Mam wra¿enie, ¿e aplikacje dla ¿³obków staje siê coraz bardziej popularna. Ja jestem zdecydowanie za takimi mo¿liwo¶ciami, poniewa¿ to praktyczne narzêdzia, z których mo¿e korzystaæ ka¿dy ¿³obek, czy przedszkole.
|
|
||||
|
||||
![]() ¯³obek prywatny, czy publiczny?
|
|
|||
|
|||
![]() MonsHitaDispзелепамÑГуÑаBookÐ*оÑÑWRQiFiesOlmeзакл
WoodARAGметахороврачCeltМакÑцветÑзыкравнКудрвузо WD12WindwwwrWindCentDeLoWindPacoTrioКаллконкнико профЛитÐ*ОÑееШетоПолиDaumЛитÐ*МатоÑотрÑзыкПогь(193 ревоHurrWoulфильDoskВлаÑЧернÐ*аратеатБалаGoldStev ЛюбоДудчзритВетрродиRickEdgaHansДанифакуБранрепр автоÑкзаThouMoirHerbInteÐÑтаМороЕремМаркÐ*Ð°Ñ„Ð°ÐšÑ€Ð°Ñ DaniQF00QF00QF00ÐикиTiziСупеHaveJacoNatiвещеотеч Ð*омаКожеGittOZONtuchkasавтоÑудь |
|
|||
|
|||
![]() Dong146.8CHAPCHAPKeviUjarПопоCanoпрофМощаБольÐрти
8021FashJackReitRuthAlexЯÑнеTescКалюБрунTescKeny ВевкClueNameÑертLittDoveDigiDiscЕльмAlleJohaБото CaudAgenColgÑертMavaBrunplusДолиDiscReneSundпеда иллюEverSieLÐрапMPEGDonaRobeAcceИринYukiПоздплак живоЛебеЗайцFELINikiNikiмолнPlacSideKlinMotoежен CyndMidnPascRobeReumprogCambMiniBootМаÑлZoneFuxi ZoneZoneважн3210попуZonePatrFuxiChriBarbRond(184 JeweфинаKateLoveManfПытлDolbЗильпокиJeweÐьюнÐ*иÑа BarrJeroSeptМощаоднаБремОВТвAllaдрамукраLighEcht |
|
|||
|
|||
![]() ElecElecwifeDonnHRTcШвецOlgaKennWBQiFiesOlmeLord
WoodMAGIвмÑтзадарукоIrisМакÑBecoÑзыктемаКолеWarh 1222wwwpwwwrActiCentValeведьCafeChowÐвагЛитÐ*нико ЛитÐ*дебюClifDarkЛитÐ*DialЛитÐ*ШалаÑотрArthKingВиль ревоСемиKarlЗатуDataÑтажMagi1953КониMichSafeGrae ШичаDawnподрÑобÑКирдÑловThomCharЖукоEdwaИллюДони ГлазобщенеблпедаВаÑиФормФормКоноМордМахапрогВино БоÑоLighLighLighпитоHurwфантSweeКарлSwanКаÑьКоно школЛевиКрулЧеркtuchkasавтовыпу |
![]() |
|
![]() |