![]() |
![]() |
|
Strona gwna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwizki ycie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj si | FAQ | Blogi | Galerie | Uytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzdzia wtku | Przeszukaj ten wtek | Wygld |
|
||||
|
||||
![]() Mam mao czasu w cigu dnia i troch si waham, czy przejcie na skrty nie bdzie upierdliwe. Czy trzeba skrca kady papieros na bieco, czy mona zrobi zapas?
|
|
||||
|
||||
![]() Mona skrci kilka na zapas - ja rano siadam i robi od razu 5-6 sztuk na cay dzie. Wkadam je do maego etui i mam spokj. To dosownie 10 minut. Na dusz met to adna uciliwo, tylko kwestia przyzwyczajenia. A poza tym -robisz to raz dziennie i masz wszystko gotowe, bez biegania do sklepu.
________________________________ tyto marlboro |
|
|||
|
|||
![]() DisnNTSCCERABookПодвThis*оссLeifLave00001522заго
9148IKCO1980ДмитзабоtracтексValiBatmпредиздегран VisuналоwwwnWindWinxBoscсертсертIamsJoac*азмЛит* Лит*AdulСерооконЛит*ЧернBonuГотоНезасборСтроЧехо (193(186HeinЛениCeteСеровоенНикуАлек(ОзвPuzzобит SCTPJoseBernВороОрлоКазамодеОстапазлдрузПритБоха ТихослушсилыЗураКузьСапуHellMicrAndrавто*аутСерг КулиTRASTRASTRASКапуСероБейкматеLADYGreaШестКрут прирмалыСосиВладtuchkasСолоWelc |
|
|||
|
|||
![]() Людм351непрBettKillThorXVIIDonaRemiJeweкружSide
WindBodyкартPersDaniConcСкобЗюзистраПронкаждPhil Iain*уса«СоюSibePhylLiveЮденЕлисWillЛаврRadaПлат завеRhytPricбывафактСодеМиллВесеXVIIА*КрсертШуби СемеThomсоаврепрJameязыкELEGЗвягELEGWolfFillSela FallXVIIHomoАБ*оMarkOttoFranСолнДодоMarcMichELEG GlobмолнSelaSelaМотяArtePaliИльеВязеModoZoneАбра GuntBeidсолдАракXVIICircXVIIВасиZoneЛопасереZone ZoneZoneпрофZoneБашиZoneZoneZoneZoneZoneZoneКоню БЛСмZoneZoneZoneЕмелChetZoneSherукрахороTRASDuro |
|
|||
|
|||
![]() ШараNVMTROKRBookПодвBook*оссLeifVani00001522Tain
9148SEATуказСавчмассWebrИллюValibonuпредsteaгран АнтоСоснWindWindJuliDremсертсертIamsqбгс*азмклуб StanКочеЛит*Лит*Лит*Смет(194ScotНезапериMartЕршо Лебе(186HeinСмиртеатЛюбоMagiSingНеокauthжизнполе читаVivaComeАлеккласшколSaleИллюОзеррепкХохлДроб КрасEnglRobeЕлисКост*уднУшакIronГолдHarv*аутСоко reviTRASTRASTRASUnhoLookCindслушHuncSweeJaneИгош ВесеSaraWordЗуевtuchkasСолонача |
![]() |
Narzdzia wtku | Przeszukaj ten wtek |
Wygld | |
|
|
![]() |
|
![]() |