![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Mam dość mały pokój na stancji i nie mam nawet za bardzo jak zrobić sobie karnisza i firanki, czy rolety. Pomyślałam sobie, że może taka folia dekoracyjna, czy folia szroniona, mogłaby być fajną alternatywą dla mnie na przyciemnienie okna i zakrycie tego co jest wewnątrz przed sąsiadami? Czy to raczej słaby pomysł? A może lepiej folia matowa? Ogromny wybór mają na morphofilms - jak uważacie, co tu zrobić?
|
|
|||
|
|||
![]() Wiesz takie folie samoprzylepne to rzeczywiście świetne rozwiązanie, jak chcesz żeby nie było nic widać przez szyby i zniwelować również też wpadające światło. Po za tym stosując takie folie przyozdabiasz też okna w bardzo efektywny sposób.
|
|
|||
|
|||
![]() Jeżeli szukacie dobrej jakości i jednocześnie ciekawych wzorów to myślę, że jak najbardziej mogę polecić Wam abyście wzięli tutaj pod uwagę ofertę przygotowaną przez firmę https://fabermedia.pl/ gdzie je bez problemów dobierzecie. Można liczyć na dobre ceny, ale i wsparcie obsługi które jest ważne szczególnie dla osób które jeszcze nie do końca się na tym temacie znają. Mam nadzieję, że pozytywnie się co do nich przekonacie. Dajcie znać, jak wyszło
![]() |
![]() |
|
![]() |