![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Dzień dobry. Mam pytania odnośnie takie kosmetyków naturalnych jak szampon z czarnuszki. Na wielu stronach internetowych te specyfiki są opisywane jako cudowne. Są o wiele skuteczniejsze niż kosmetyki ze sklepów. Natomiast rodzi się pytanie czemu olej marula nie jest stosowany w preparatach markowych firm? Właśnie ta sprawa nie daje mi spokoju. Dlaczego duże korporacje nie wykorzystały tych składników do produkcji leków. Przecież w wielkich koncernach jest spora grupa chemików i naukowców, którzy nie są w stanie użyć takiego specyfiku jak szampon z czarnuszki. Jak sądzicie, czy naprawdę te naturalne kosmetyki są tak skuteczne jak opisują to na stronach internetowych?
|
|
|||
|
|||
![]() mnie się wydaje,że to zwykły chwyt marketingowy, że niby naturalne..
|
|
|||
|
|||
![]() Jaki chwyt marketingowy? Przejrzyj sobie składy, to się przekonasz... Ja od kilku lat patrzę na składy produktów, które kupuje i widzę ogromną różnicę. A zamiast używać sztucznej, drogeryjnej odżywki do włosów to zamów sobie na przykład olejek z bawełny http://triny.pl/olejki-do-wlosow/178...z-bawelny.html i wtedy się wypowiadaj na temat naturalnych kosmetyków - jestem pewna, że zobaczysz różnicę w kondycji włosa
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Akurat te kosmetyki naprawdę dobrze działają i mogą zdetronizować te typowe sprzedawane w drogeriach i sklepach.
![]() |