kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > DOM > Ogólny
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary Wczoraj, 10:26
Olga2137 Olga2137 is offline
Junior Member

Domyślnie aranżacja pokoju dziecięcego

Cześć dziewczyny 🌸
Chciałam się z Wami podzielić czymś, co naprawdę uratowało mi głowę (i nerwy) w ostatnich miesiącach. Kiedy byłam w ciąży z drugim dzieckiem i wiedziałam, że maluchy będą musiały dzielić jeden pokój, totalnie nie wiedziałam, jak to wszystko sensownie ogarnąć. Mała przestrzeń, różny wiek dzieci, różne potrzeby – chaos w głowie i w mieszkaniu.

Przypadkiem trafiłam na stronę poświęconą wyposażeniu i aranżacji pokoju dziecięcego i to był strzał w dziesiątkę. Znalazłam tam nie tylko konkretne pomysły na ustawienie mebli, ale też praktyczne porady, jak połączyć funkcję spania, zabawy i nauki w jednym pokoju. Dzięki inspiracjom ze strony zdecydowałam się na modułowe meble, sprytne schowki i neutralną bazę kolorystyczną, którą łatwo zmieniać dodatkami. Nagle okazało się, że nawet mały pokój może być funkcjonalny i „oddychać”.

Najważniejsze jednak było to, że ta strona pomogła mi w trudnym momencie – kiedy byłam zmęczona, zestresowana i miałam poczucie, że wszystko mnie przerasta. Przeglądanie gotowych aranżacji i czytanie doświadczeń innych mam dało mi poczucie, że nie jestem sama i że da się to zrobić mądrze, bez wydawania fortuny. Dziś dzieci mają swój przytulny kącik, a ja spokój w głowie. Jeśli któraś z Was stoi przed podobnym wyzwaniem, naprawdę polecam poszukać takich miejsc w sieci – czasem jedna dobra strona potrafi bardzo pomóc 💕

Link do strony: https://pomyslowelozka.pl/
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów