|  |  | |
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |  | |
| 
 | |||
| 
 | |||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Podobają wam się tapety strukturalne? Podobają wam się tapety strukturalne? Jestem ciekawa czy one się dobrze sprawdzają w nowoczesnych wnętrzach. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Podobają mi się coraz bardziej.  I tak się zastanawiam nad takim rozwiązaniem w swoim przedpokoju. Widziałam tutaj jak wygląda taka tapeta strukturalna i podoba mi się ten pomysł. Nie wiem co prawda jeszcze jaki wzór wybrać, ale mam kilka upatrzonych. Te nowoczesne tapety w niczym nie przypominają tych wcześniejszych. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Mi też się podobają tapety w formie struktury   Wygląda to bardzo nowocześnie. 
				__________________ Przyjaźń rodzi się w momencie, gdy jedna osoba mówi do drugiej: "Co? Ty też? Myślałem, że tylko ja". | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Tapeta może okazać się świetnym pomysłem i dekoracją sama w sobie.  Natomiast jeśli idzie o inne, bezpieczniejsze sposoby na ozdoby, to pomyśl o obrazach. Myślę, że to nie jest zły pomysł. Tutaj https://www.budujesz.pl/wiadomosc/ob...ajlepszy/1348/ pisza o nich coś wiecej. Może trafisz tam na parę przydatnych rad. | 
|  | |
|  |