![]() |
||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
|
|||
|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Planuję zakup używanego ekspresu do kawy na Allegro, ale sprzedawca nie wysyła towaru za granicę. Czy możecie Państwo wykupić go w moim imieniu na swój magazyn w Polsce i sprawdzić, czy urządzenie nie posiada widocznych uszkodzeń mechanicznych przed wysyłką na Ukrainę? Zależy mi na bezpiecznym zapakowaniu delikatnej elektroniki i ubezpieczeniu paczki.
|
|
|
|||
|
|||
|
Często widzę na grupach pytania o to, jak wysłać części samochodowe czy elektronikę na Ukrainę, bo standardowi kurierzy liczą sobie za to krocie, a prywatni przewoźnicy "spod granicy" bywają różni. Ja przestałem kombinować z przypadkowymi busami, odkąd jedna paczka do brata zaginęła bez śladu. Teraz przy większych zamówieniach z Allegro korzystam z https://pl.polandtoua.com/ żeby mieć pewność, że towar dotrze w jednym kawałku. To działa na zasadzie adresu magazynowego, co bardzo ułatwia sprawę. Z mojego doświadczenia PolandToUA to niezawodny pośrednik w Polsce do przesyłania paczek z UE na Ukrainę i w odwrotnym kierunku, a cenowo wychodzi to znacznie rozsądniej niż DHL czy Poczta Polska, zwłaszcza przy niestandardowych gabarytach. Warto sobie porównać cenniki przed zakupem.Đ
|
|
|
|||
|
|||
|
|