|  |  | |
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |  | |
| 
 | |||
| 
 | |||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Oddać obraz do odnowienia? Co o tym sądzicie? Warto będzie oddać obraz do odnowienia? Jak znaleźć fachowca, który będzie wiedział jak się za to zabrac? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Wydaje mi się, że to dobry pomysł.  Tutaj http://www.ppkz.pl/konserwacja-dziel-sztuki/ zobacz sobie jakie zadania obejmuje taka fachowa konserwacja dzieł sztuki. Moim zdaniem to fajny sposób na to, żeby odświeżyć obraz, a i też przygotować go tak, by zdobił przez wiele kolejnych lat bez żadnego uszczerbku. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Jeśli obraz jest cenny bądź ma wartość sentymentalną to jak najbardziej | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Jeśli obraz jest wartościowy, albo jest pamiątką rodzinną to warto oddać. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   A skoro już jesteśmy tutaj przy temacie obrazów... Czy madzie jakiś swoich ulubionych malarzy? Którzy artyści w dziedzinie malarstwa robią na Was największe wrażenie swoimi dziełami? A może macie dzieła jakiś słynnych malarzy na ścianach w domu? Jeśli tak, to jakich? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   ja kupiłam claude monet japonka do swojej sypialni trochę w stylu azjatyckim, trochę ala marocco. Na razie wszystko jest z nim okej. A jesli chodzi o ulubionych malarzy tak zdecydowanie bedzie to Monet. | 
|  | |
|  |