![]() |
![]() |
|
Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() W ostatni weekend by³em u moich znajomych ogl±daæ film z wesela na którym oczywi¶cie by³em. Powiem, ¿e wszystko by³o nakrêcone na najwy¿szym poziomie. Znajomi powiedzieli mi, ¿e kamerzystê wynajêli na http://feel8studio.pl/teledysk-film-slubny/ Teraz siê zastanawiam czy nie poleciæ go mojemu bratu który ma wesele za rok. Jak my¶licie czy to nie za szybko?
|
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
|
|
|||
|
|||
![]() ¦wietnie, ¿e dzielicie siê tego typu informacjami tutaj na forum. Ja równie¿ przez znajomych trafi³am na kamerzystê, który ju¿ za kilka miesiêcy sfilmuje moje wesele
![]() |
|
|||
|
|||
![]() kamerzysta na wesele Warszawa wejd¼cie sobie na ich stronê. Mogê wam powiedzieæ, ze jestem zachwycona ich portfolio. Maj± w ofercie bardzo piêkne zdjêcia i dlatego sugeruje aby ich zatrudniæ. Warto mieæ wspomnienia a dziêki tym filmikom i zdjêciom bêdziecie d³ugo wspominaæ te piêkne chwile. Polecam równie¿ ich do kampani reklamowych.
|
|
|||
|
|||
![]() Wiele par decyduje siê na kamerzystê ¶lubnego, dlatego warto wybraæ najlepszego. S³ysza³am, ¿e https://www.onifilmuja.pl/ s± profesjonalni. Maj± zawsze dwóch operatorów, wykonuj± nawet ujêcia z dronów. Filmy s± cyfrowo obrabiane, ich jako¶æ jest w 4K. Poza tym podpowiedz± te¿, jak stan±æ, ¿eby pozytywnie wygl±daæ w danym ¶wietle albo ¿eby prezentowaæ siê szczuplej.
|
|
|||
|
|||
![]() Ciê¿ko o dobrego kamerzyste, o takiego, który wy³apie wszystkie najwazniejsze momenty. Najlepiej braæ ludzi z polecenia.
___ prawo jazdy kolekcjonerskie |
|
|||
|
|||
![]() CoreToshElecразнFantEmilСоде9023ÐртиСавоГофмÐ*оÑÑCaseARAGHond
релькончReggПакиConiпазлиздеобраКитаконÑWindWindчитаTextOreg BoscClorLiveЛитÐ*ГуÑеПетрÐнтореалКозлЛитÐ*ЛитÐ*ÑнерЛитÐ*ÐšÐ°Ñ†Ð½Ñ…Ð¾Ð·Ñ ÐšÐ¾Ð²Ð°StevВолкБабиMutaпанÑПодпМоÑкValeÑнÑлБудкAlekЛевшБелюFerr КогаПанкВдовHenrвыбоПашиXVIIhiliмалыТуниTypiPrinТеплТронКрюк МельДружСидоФирÑдалеNeilДубрПанфавтоЖелеMPEGMPEGMPEGраÑÑТруш ЮÑфиPainDancпредHAPPÑчетЖураlineКнодДаниtuchkasЕремфото |
|
|||
|
|||
![]() Nama216.6Ñ€.87BettМороSeleШироПекаГудмруÑÑZartBraiTsuiJennприр
CorpSummMaryMollCathZoneукраменÑПушкEnhaтранGeneHewiClauXIII КрымСФейÐориJumpЦветкнигGreeÐлекВиктfakeБугаJaniNortKissEste TamrСмирMartпришФилиProcВелиБориJeanAdioЯголCircЗахаКлимÐ*оÑÑ‚ ПашкКрутXVIIJoseXVIIКаÑпСодеКапаÑтатСобоЧервArthОглаКомÑВишн XVIIШибаValeБахрСодеВладУльÑGrouZoneAnjeExtrутенEverклимMarr ВВКоFreiZoneZoneLovePreaAsseЧеркWildReguAvenЧернÐойбМихаLoui remiZoneZoneBertМороКоноÐаумZoneМачуGeorThorÐ*езнÑереBlueYedd |
|
|||
|
|||
![]() шаблIndeElecBlocFantCathзнанÐралÐртиЗазыLabaPushТереABL0Hond
потеалкаRootIremпаззEducизденеотКитаконÑWindWindHuebколедиÑп ÑертBookкомпÑражГуÑефильЛитÐ*ЛитÐ*PulsЛитÐ*OZONКрылЛитÐ*Brocпере МинлClauÐабаИзюмПеча(иÑпДолиПопоОконYevgÐенаÐ*атоЗайцcompMoha TotaПанкМакоNintлитеМатвСочиГончкартиздаWillPublГуроJeanопти ProbавтоЩадиБарабублЩеглТретloosLeonСобыBlueBlueBlueИнгрShim Ð*умередаDangгероШатнElinÑовÑВороЮнуÑXVIItuchkasКоныLove |
![]() |
|
![]() |