View Full Version : meble z domu meblowego Burzyńscy
Hej wszystkim :) Macie jakieś doświadczenia z meblami z tego sklepu ? Planuje niewielki remont w sypialni i pokoju córki a tu znalazłam kilka ciekawych kolekcji. polecacie ?
bisiunka
18-09-2019, 09:08
tych sklepów z meblami jest tak dużo, że czasem faktycznie trudno zdecydować się na jedną konkretną ofertę. Jeśli chodzi o ten sklep to nie wypowiem się bo nie kupowałam nigdy u nich. Oni działają tylko w sieci czy mają też jakiś sklep stacjonarny?
Mia Wallace
18-09-2019, 13:45
A masz może na myśli jakieś konkretne meble? Jeśli potrzebne jest Ci łóżko do sypialni (https://www.meble.pl/meble/lozka,meble-do-sypialni/), czy inny mebel, który powinien charakteryzować się wysoką jakością wykonania, to nie ograniczaj się jedynie do jednego sklepu / producenta. Czasami lepiej poświęcić nieco więcej czasu na poszukiwania, niż się później rozczarować. ;)
dom meblowy znajduje się w Zielonej Górze ale jak najbardziej mozna też składać zamówienia internetowe :) ja wyposażałam u nich większą część mieszkania jakieś 2 lata temu i mogę polecić :) Fajne, nowoczesne i przede wszystkim dobre jakościowo meble.
dzięki za info! No ja właśnie szukam czegoś co starczy na kilka dobrych lat, nie chce kupować w typowych sieciówkach bo z doświadczenia wiem, ze z jakością bywa niestety różnie ;/ a tu i cenowo wygląda to bardzo rozsądnie.
dokładnie tak :) jak będziesz zamawiać przez internet to ta dostawa też jest w miarę sprawna ( u mnie wszystko dotarło po jakiś 2 tygodniach max). wszystko jest dobrze zabezpieczone do transportu, ze składaniem też nie mieliśmy większych problemów.
sgutmann
01-10-2019, 17:24
Ja ostatnio zamawiałem tam kilka mebli i wszystko sprawnie i szybko doszło. Dobrze zabezpieczona paczka i wszytko było jak należy :)
ekstra, bardzo Wam dziękuje za informacje :) Już zrobiłam wstępna listę zakupów i jeszcze muszę obgadać tą koncepcję z mężem i jak będzie akcept to zamawiam :)
chciałam tylko wspomnieć, że meble zamówilismy w domu meblowym państwa Burzyńskich :) dobrze, że przed świętami jest co robić w domu to nie czekam niecierpliwie na dostawę haha :) raz jeszcze dzięki za pomoc :)
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.