View Full Version : pokolenie m³odych aktorek
Zauwa¿y³am, ¿e ostatnio w filmach i serialach graj± te same osoby, nie ma wiêcej talentów, które warto wzi±æ pod uwagê? Jak my¶licie?
rzeczywi¶cie w ostatnich produkcjach mo¿na np zobaczyæ Juliê Wieniawê, fakt faktem dobrze gra..
Nie mia³am akurat na my¶li jej, ale ona jest do¶æ popularna ju¿ na samym instagramie, nie tyle jako aktorka a jako celebrytka
Jest wiele m³odych aktorów, o których g³o¶no w telewizji, ale mo¿e Julia kusi wygl±dem ? Tym, ¿e jest bardzo m³oda a jednak tak wiele osi±gnê³a i widaæ, ¿e nadal ma niedosyt?
a co s±dzisz o tym nowym filmie w którym zagra³a? Chyba na wiosne bêdzie premiera. Wed³ug mnie ciê¿ka rola jak dla niej.. czy bêdzie potrafi³a tak mocno pokazaæ "strach"na twarzy?
skoro re¿yser siê na ni± jako aktorkê zdecydowa³ to musi mieæ to co¶. Ja siê w sumie nie znam, o filmie nie slysza³am, ale jak siê uka¿e i dobry zwiastun to siê wybiorê.
Mam nadziejê, ¿e marketingowcy wrzuc± jaki¶ kolejny ciekawy zwiastun, mo¿e tym razem z innymi aktorami, mo¿e nas to zaczêci bardziej do ogl±dania.
Mo¿e. Pewnie co¶ rzuc± po nowym roku, bo teraz to raczej ¶wiêta graj± pierwsze skrzypce :P
A sk±d wiesz, ¿e nie maj± talentu :)?
Milena777
25-03-2020, 13:09
Nie wa¿ny jest talent. Liczy siê uroda na ekranie. Ludzie nie chc± ogl±daæ i s³uchaæ brzydkich ludzi.