View Full Version : szybki internet w Bia³ymstoku
Moi drodzy zaczynam od lutego pracê zdaln± i poszukuje szybkiego i co wazniejsze stabilnego internetu ( Bia³ystok). obecnie mam mobilny ale z nim roznie bywa niestety, szukam czego¶ na sta³ym ³±czu. Gdzie takiego szukaæ :)?
Szukaj w¶ród lokalnych dostawców, ja z regu³y unikam tych wielkich firm bo tam z obs³ug± ró¿nie bywa a w takich mniejszych firmach wygl±da to znacznie lepiej. w Bia³ymstoku i okolicach dzia³a na przyk³ad Elpos :)
S³uszna uwag± chocia¿ u mnie te¿ jest najlepszy dostawca us³ug internetowych (https://gadzetomania.pl/61548,dostawcy-uslug-internetowych-i-telewizyjnych-jak-wybrac-najlepsza-oferte) i bardzo jestem z tego internetu zadowolona, jest stabilny i szybki i mo¿na bez problemu z niego korzystaæ w kilka osób jednocze¶nie a wiêc w dzisiejszych czasach kiedy pracujemy zdalnie jest idealny
ja te¿ polecam Elpos :) mam u nich ca³y pakiet i internet i telewizjê. Porz±dna firma, szybka aktywacja us³ugi.
bardzo Wam dziêkuje za odpowiedzi i namiar na firmê Elpos. Porówna³am j± z innymi tego typu i faktycznie warunki maj± najbardziej konkurencyjne. Orientuje siê kto¶ z Was czy szybko siê czeka na aktywacjê us³ug?
bardzo Wam dziêkuje za odpowiedzi i namiar na firmê Elpos. Porówna³am j± z innymi tego typu i faktycznie warunki maj± najbardziej konkurencyjne. Orientuje siê kto¶ z Was czy szybko siê czeka na aktywacjê us³ug?
nie, oni dzia³aj± bardzo sprawnie tak¿e aktywacja to kwestia dni :) najlepiej zadzwoñ i dopytaj o szczegó³y :) ale ogólnie jestem pewna, ze bêdziesz zadowolona z wyboru oferty tej firmy!
dziêki raz jeszcze za informacje i pomoc :) faktycznie wszystko udalo sie za³atwiæ w b³yskawicznym tempie, od kilku dni korzystam z internetu :)
dziêki raz jeszcze za informacje i pomoc :) faktycznie wszystko udalo sie za³atwiæ w b³yskawicznym tempie, od kilku dni korzystam z internetu :)
O to bardzo dobre wie¶ci :) i jak siê sprawuje internecik ? wszystko okej? ja tak sobie ostatnio my¶la³am, ze trudno by mi by³o teraz funkcjonowaæ bez niego :)
internet sprawuje siê super, jest meeeega szybki, parametry te¿ zgodne z tym co w umie ( robi³am ju¿ kilka razy speed testy). Jerstem ogólnie bardzo zadowolona i masz racjê, nie mog³abym ju¿ bez niego funcjonowaæ :)
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.