View Full Version : Wózek dla dziecka Cavoe Osis
Cześć. Wybieram wózek dla swojej córki i bardzo spodobał mi się Cavoe Osis. Wydaje się być dobrej jakości. Macie z nim jakieś doświadczenia?
Mam x-landerai model x-cite i jestem nim zachwycona, ten wózek jest idealny do miasta, na schody i podjazdy, łatwo się mim manewruje nawet między sklepowymi półkami. Można do niego dopasować wszystko co się chce łącznie z fotelikiem
Kamilla36
05-02-2021, 23:47
Też zdecydowałam się na Cavoe Osis i jestem bardzo zadowolona. Mały, zwrotny, lekki, zmieści się do każdego bagażnika. Jestem nim szczerze zachwycona i jeśli wciąż jesteś nim zainteresowana, zachęcam Cię do kupienia tego wózka.
Dobrej jakości spacerówkę polecam od anexa.
Dziękuję za wszelkie komentarze, jednak póki co interesuje mnie tylko Cavoe Osis. Cieszę się, że Kamilla36 też masz taki wózek - będziesz w stanie mi coś więcej powiedzieć na jego temat?
Kamilla36
08-02-2021, 22:49
Jasne, że powiem więcej na jego temat. Przede wszystkim jego sporą zaletą jest to, że jest to wózek o designerskim wyglądzie - typowy luksusowy, ale znacznie tańszy :) Zdecydowanie jest też bardzo solidnie i starannie zrobiony, a do tego leciutki i niewielki. Idealny na wypady do miasta na zakupy i nie tylko :) Jak będziesz chciała wiedzieć coś jeszcze, śmiało pytaj :)
Dzięki - Twoja odpowiedź była chyba wystarczająco wyczerpująca, a na pewno na tyle abym miała pewność, że to będzie dobry wybór. Pozdrawiam :)
weroniczka3
12-02-2021, 11:44
Ja polecam wózek https://insevio.com/, jeśli szukacie kompaktowego, wygodnego i przede wszystkim lekkiego wózka, super sprawa! :)
kamilla493
15-02-2021, 14:11
Znajomi też się przymierzają do zakupu wózka dla ich pociechy, bo już niedługo ma się rodzić, ale mają jeszcze jeden dylemat. Mianowicie jak jest z kołderkami do wózka? Kupować? Nie kupować? Są jakieś specjalne czy wystarczy kierować się tym, co np tutaj https://slodkiesny.pl/posciel-100x135-dla-dziecka-jaka-wybrac-news piszą? Przyznam, że już się gubię trochę co i jak z tymi kołderkami
Jeśli wiesz, że nie potrzebne Ci amortyzatory, to będzie dla Ciebie dobry wybór. Ja wiedziałam, że bez nich się nie obejdzie dlatego wybrałam Cavoe Axo i dzięki temu spokojnie mogę chodzić na terenowe wyprawy :D
Mi się te wózki podobają ale jednak zdecydowałam się na x-landera. Ten wózek zdecydowanie nie ma sobie równych. Jest w dobrej cenie i doskonałej jakości. Jest też bardzo dobrze przemyślany - tak aby być bezpiecznym i wygodnym dla dziecka ale też i dla rodzica.
Faktycznie jeśli amortyzacja Ci nie potrzebna, to na pewno będziesz zadowolona z tego wyboru. Ja osobiście wolałam coś z dobrą amortyzacją co pozwoli mi na większą swobodę w spacerach i wybrałam model Axo. Co do jakości nie ma się do czego przyczepić - wózek naprawdę solidny.
krysia1844
27-09-2021, 13:35
Jeśli szukacie wózka, który będzie idealny na każdą powierzchnię to mogę polecić Venicci, sama oglądałam go w sklepie, ale nie brałam go wcześniej pod uwagę. Kupiłam go z myślą o dobrej amortyzacji i przede wszystkim wygodzie dziecka i nie zawiodłam się :) Znajdziecie go na https://venicci.pl/! Mamy go od niedawna, ale jesteśmy zadowoleni, w każdym terenie świetnie sobie radzi i o to nam głównie chodziło.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.