View Full Version : Tier investment
Witam, Tier jest to firma zajmująca się szeroko pojętymi inwestycjami. Czy ktoś z Was siedzi może w temacie? Chciałam skorzystac z uslug firmy, ale nie wiem co o niej myśleć.
Tiera znam i sądze, że warto ich sprawdzić bo cała idea tej firmy polega właśnie na rzetelnym prowadzeniu biznes. Odłączyli się oni od innej firmy, której polityka im sie nie podobała.
No wlasnie tak czytałam, że sporo osób zarzuca im współprace z firmą Gent. Wiesz może czemu tak sie dzieje? Czemu ludzie myślą, że to jest to samo?
Tzn ja ostatnio czytałam artykuł o nich w pulsie biznesu i podobno chodzi o to, że prezez z Tiera pracował w Gencie. Nie sądzę, że warto się tym sugerować. To są stare dzieje.
sydney54
22-03-2021, 14:07
Dzięki za rozwinięcie wątku.
Ok, dzięki wielkie, sprawdziłam sobie ten artykuł. Znalazłam nawet webinaria z Tiera, polecam sprawdzić.
Poszukując towarzystwa funduszy inwestycyjnych,warto stawiać na sprawdzone i cenione od wielu lat towarzystwo,a takim bez wątpienia jest Generali Investments.Dzięki nim dowiemy się jak wygląda bezpieczne oszczędzanie (https://generali-investments.pl/contents/display-article/klient-indywidualny/kiedy-oszczedzac-a-kiedy-inwestowac-) w co inwestować by nie tracić i odnieść sukces w tym obszarze.
Możesz sobie też sprawdzić w necie telewizje biznes 24 romana mlodkowskiego, tam też pojawia sie tier i mozna posłuchać ciekawych rozmów z ekspertami od nieruchomości. Myslę, że potrafią oni dobrze oszacowac ryzyko z tego co widzę.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.