View Full Version : Własny sklep internetowy cStore - jaki system ratalny?
olafinka
14-09-2022, 08:29
Mam od niedawna swój sklep internetowy, teraz zastanawiam się jak go ulepszać dodatkowymi funkcjami. Do głowy oczywiście przyszedł mi system ratalny, powiedzcie mi czy iRaty to będzie dobry wybór? Jak sądzicie?
Mam od niedawna swój sklep internetowy, teraz zastanawiam się jak go ulepszać dodatkowymi funkcjami. Do głowy oczywiście przyszedł mi system ratalny, powiedzcie mi czy iRaty to będzie dobry wybór? Jak sądzicie?
Z tego co wiem, to iRaty działa bardzo dobrze. Ja z perspektywy klienta korzystałam, naprawdę wszystko bez żadnych problemów.
Co w przypadku sklepów internetowych jest równie ważne jest integracja sklepu internetowego z kurierem DHL https://www.znajdzkuriera.pl/poradnik/integracja-dhl-ze-sklepem-internetowym,261 . Pod podanym linkiem znaleźć można pomocny poradnik, który dokładnie ten temat opisuje
annika97
03-10-2022, 07:24
Co w przypadku sklepów internetowych jest równie ważne jest integracja sklepu internetowego z kurierem DHL https://www.znajdzkuriera.pl/poradnik/integracja-dhl-ze-sklepem-internetowym,261 . Pod podanym linkiem znaleźć można pomocny poradnik, który dokładnie ten temat opisuje
To prawda, to takie podstawy przy sklepach. iRaty działa super, więc to można bez zastanowienia brać, każdemu kto zaczyna z interesem polecam
kwiateczek
06-11-2022, 18:58
iRaty jest chyba też najszybsze do wdrożenia i najwygodniejsze, więc jeśli nie masz jakiś takich konkretnych wymagań, to ja polecam się zdecydować :)
kiciakowa
06-12-2022, 08:50
Ja też mogę polecić iRaty, od strony klienta i od strony sklepu internetowego. Wszystko super działa, naprawdę sprawnie :)
Teraz przed świętami takie iRaty to jak znalazł ;) Pewnie też sama skorzystam, bo kiedyś już korzystałam i byłam zadowolona :)
iRaty, tak jak wszyscy tutaj piszecie, do każdego sklepu internetowego się sprawdzi tak naprawdę :)
paluszek991
14-03-2023, 09:49
Też mogę polecić iRaty, na każdym systemie sklepowym działa, mam doświadczenie właśnie z cstore i sellingo :)
olafinka
27-03-2023, 17:30
Super, dzięki wam za te wszystkie odpowiedzi. iRaty naprawdę fajna rzecz - też tak na przyszłość jeśli ktoś będzie szukał, to również ze swojej strony polecam jak najbardziej
Super, że są takie opinie o iRaty bo też właśnie zaczynam z tym systemem. :)
annika97
27-03-2023, 19:54
Super, że są takie opinie o iRaty bo też właśnie zaczynam z tym systemem. :)
Jak tam instalacja? Wszystko przebiegło okej?
kiciakowa
18-04-2023, 09:24
Jak tam instalacja? Wszystko przebiegło okej?
Ja mogę też odpowiedzieć w temacie. Sama instalacja iRaty trwa dosłownie chwilę, wszystko szybko i sprawnie więc nie ma tutaj żadnych problemów :)
Dzięki za wyjaśnienie tematu. Już dawno ciekawił mnie ten problem.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.