PDA

View Full Version : Nowe urządzenia kosmetyczne - Infuzja Tlenowa

Malwinka27
11-10-2022, 08:21
Szukam dobrej jakości urządzeń kosmetycznych i chciałbym zapytać Was, czy macie może dla mnie jakieś konkretne informacje na temat OxyLab, ponieważ teraz przede wszystkim zależy nam na wyborze rozwiązania do infuzji tlenowej. Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszystkie informacje!

OlaK
20-10-2022, 19:06
W mojej ocenie poszukiwania warto zdecydowanie rozpocząć od IFAPro, dlatego warto się zapoznać z ich ofertą i też skontaktować z obsługą która udzieli Ci wszystkich konkretnych podpowiedzi na temat tego jak to urządzenie wypada od strony technicznej i też bardzo konkretne informacje na jego temat znajdziecie po prostu bezpośrednio na stronie https://ifapro.pl/oxylab/ to bardzo dobry stosunek w przypadku ceny do jakości. Jednocześnie jest to jedyna infuzja, która posiada certyfikacje FDA zarówno na urządzenie jak i preparaty.

DariaM11
28-10-2022, 21:56
Podzielam spostrzeżenia na temat Oxylab i jeżeli chodzi o zakup tego urządzenia to koniecznie weź pod uwagę jak dokładnie jest on przedstawiony w ofercie Summe, którzy na pewno pomogą i jednocześnie warto wspomnieć, że już w cenie urządzenia zapewniają pakiet startowy w tym również zestaw kosmetyków na 100 zabiegów oraz szkolenie. Polecam się przekonać, bo naprawdę przyznam że jest w czym wybierać.

Malwinka27
28-10-2022, 22:07
O to dobrze wiedzieć, dzięki za podpowiedzi i oczywiście mam nadzieję że trochę ten temat będzie mógł się jeszcze rozwinąć.

Wera
29-10-2022, 08:30
Jest okey, mamy go od dwóch miesięcy także jeszcze do końca nie poznaliśmy wszystkich możliwości urządzenia OxyLab. Przede wszystkim bardzo intuicyjny, dostępny w dobrej cenie i efektywny. Dlatego warto się przekonać i co najważniejsze zadbać o swój biznes, ponieważ daje nie tylko możliwość kontrolowania zabiegu ale i gwarantuje skuteczną pracę i bezpieczne wykonywanie zabiegu.