PDA

View Full Version : Biznes gastronomiczny - p³yty grillowe, obieraczki do ziemniaków i warzyw

DariaM11
21-03-2023, 13:01
Witam, czy mo¿ecie powiedzieæ mi co¶ wiêcej na temat tego jak podej¶æ do wyposa¿enia gastronomicznego swojej kuchni w restauracji. Zale¿y mi na jako¶ci, wydajno¶ci i jednocze¶nie niskiej awaryjno¶ci. Interesuj± nas p³yty grillowe, obieraczki mechaniczne do ziemniaków, czy równie¿ pojemne frytkownice. Mo¿ecie nam pomóc?

Wera
21-03-2023, 13:05
Jak chcesz nawi±zaæ d³ugofalow± wspó³pracê to mo¿esz na przyk³ad zajrzeæ do hurtowni gastronomicznej Invest Horeca, gdzie bêdziecie mogli liczyæ na dobre ceny i jednocze¶nie wysok± dostêpno¶æ porz±dnego sprzêtu zarówno obieraczek mechanicznych do ziemniaków, p³yt grillowych, czy te¿ frytownic i innych. Du¿a dostêpno¶æ, ró¿ne modele i te¿ warto zawsze przed zakupem siê skonsultowaæ i dopytaæ o wszystkie aspekty.

Malwinka27
21-03-2023, 13:08
Jak najbardziej, jednak szukaj±c wyposa¿enie do swojej kuchni gastronomicznej to jednak nale¿y po¶wiêciæ wiêcej uwagi na jako¶æ wykonania i oczywi¶cie wiêksz± wydajno¶æ. Dlatego tutaj najlepiej nawi±zaæ wspó³pracê z hurtowni± gastronomiczn± gdzie mo¿na liczyæ na jasne warunki, dobre ceny, kompetentna obs³uga i terminowe realizacje. Nawet jak chcesz to tutaj sprawd¼ p³yty grillowe tutaj https://investhoreca.pl/q/?keywords=p%C5%82yty%20grillowe Pozdrawiam!

DariaM11
21-03-2023, 13:08
O proszê super, no to mam nadziejê ¿e jeszcze trochê wskazówek nam siê tutaj pojawi.

KarolaaW
21-03-2023, 13:10
Z pewno¶ci± aby zacz±æ dzia³alno¶æ gastronomiczn± trzeba zainwestowaæ w urz±dzenia do gastronomii wysokiej jako¶ci. Stawiaj±c na piece gastronomiczne, warnki, p³yty grillowe, czy frytownice je¶li chcecie mieæ je w ofercie. To bez problemów bêdziecie mogli znale¼æ je w ofercie Invest Horeca, gdzie raczej bez wiêkszych problemów bêdziecie mogli je dobraæ, pozdrawiam

jjusti18
31-05-2023, 19:54
No to skoro jeste¶my przy tym temacie, to wed³ug mnie równie¿ mo¿e siê wam przydaæ namiar na firmê https://wynajmerestauracje.pl/odstapie-restauracje/ . U nich mo¿ecie sprzedaæ swój loka, jak i kupiæ - w zale¿no¶ci czy chcecie otworzyæ/ czy zakoñczyæ biznes.