Klub >
DOM >
Ogólny > Czy ktoś z Was wie, jak dokładnie działa ta aplikacja i czy jej używanie jest bezpiec
View Full Version : Czy ktoś z Was wie, jak dokładnie działa ta aplikacja i czy jej używanie jest bezpiec
michael99
24-04-2025, 21:24
Cześć wszystkim! Ostatnio natknąłem się na stronę i przyznam, że mnie to trochę zszokowało. Czy ktoś z Was wie, jak dokładnie działa ta aplikacja i czy jej używanie jest bezpieczne lub legalne? Zastanawiam się, jakie są konsekwencje.
TeddyBear
24-04-2025, 21:36
Hej! Tak, znam tę stronę. Undress.app wykorzystuje sztuczną inteligencję do tworzenia zdjęć, na których wygląda, jakby ubrania zostały usunięte. Technologia robi wrażenie info (https://undress.app/pl), ale niesie ze sobą sporo zagrożeń. Przede wszystkim chodzi o prywatność i zgodę osób widocznych na zdjęciach. Twórcy strony ostrzegają przed używaniem zdjęć innych bez ich wiedzy, ale niestety nie każdy to respektuje. W niektórych krajach korzystanie z takiej technologii bez zgody może być nielegalne i prowadzić do poważnych konsekwencji. Trzeba być bardzo ostrożnym.
michael99
24-04-2025, 21:36
Dziękuję za tak szczegółową odpowiedź! Szczerze mówiąc, nie zdawałem sobie sprawy, że używanie takiej aplikacji może wiązać się z aż takimi konsekwencjami. Dobrze wiedzieć, że to nie tylko kwestia technologii, ale też etyki i prawa. Naprawdę doceniam Twoje wyjaśnienie.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.