View Full Version : Laserowe usuwanie włosów w Gdyni
Perspectiva
06-06-2018, 10:24
HEJ! czy znacie możę jakąś miejscówke gdzie można wydepilować swoje ciało ale w Gdyni? Szukam i szukam i znalazlam jedna placówke, ale mają same złe opinie ;(
BeatkaPola
12-06-2018, 14:33
oczywiscie - w gdyni jest np. clinica kosmetologica (bardzo polecana placówka przez kobiety i nie tylko), ja tam depilowalam pachy, wystarczyly 3 zabiegi i problem z głowy (:. Pisalam do nich tutaj http://vectusgdynia.pl/kontakt/, oni sie mieszczą na ul. Powstania Styczniowego 22/2a.
Śmiało możesz udać się do Clinica Cosmetologica w Gdyni, robiłam tam już pachy i okolice bikini, teraz zapisałam się na nogi. bo naprawdę efekt jest super! Oni mają ten super leser Vectus
Śmiało możesz udać się do Clinica Cosmetologica w Gdyni, robiłam tam już pachy i okolice bikini, teraz zapisałam się na nogi. bo naprawdę efekt jest super! Oni mają ten super leser Vectus
A czy to nie jest jakieś inwazyjne? I boli bardzo? Czytam coraz więcej pozytywnych opinii i chyba się wybiore.
A czy to nie jest jakieś inwazyjne? I boli bardzo? Czytam coraz więcej pozytywnych opinii i chyba się wybiore.
Nie, przynajmniej nic mi nie wiadomo o tym, żeby było. U mnie to całkiem łagodnie poszło, tylko takie ciepło czułam. Wiem, że niektórzy odczuwają jakiś tam ból, coś jak przy wyrywaniu brwi i wtedy można sobie zastosować krem znieczulający.
Taki zabieg jest na prawdę całkowicie bezbolesny?
Taki zabieg jest na prawdę całkowicie bezbolesny?
Słuchaj, jak jesteś wrażliwa na ból no to możesz coś tam odczuwać, koleżanka mówiła o takim mocniejszym uczuciu ciepła, u mnie to nic, zero bólu i u większości tak samo jest, bo te urządzenie dobiera samo moc do pacjenta.
Czy coś takiego jest bezpieczne? Zastanawiam się nad podobnym zabiegiem - chcę rozważyć wszystkie plusy i minusy.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.