![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
#51
|
|||
|
|||
![]() Właśnie dziś odkryłam cudowny blog a w nim same zobaczcie http://mumandthecity.pl/przepis-na-n...o-czekoladowe/
I niech mi mówią co chcą, pal licho dietę, idę piec. |
#52
|
|||
|
|||
![]() O, widzę, że to kulinarny blog. Chętnie zajrzę
![]() |
#53
|
||||
|
||||
![]() A ja chętnie zjadłabym szarlotkę
![]() |
#54
|
|||
|
|||
![]() Wiadomo że aby wszystkie te pyszne desery nam wyszły potrzebna jest mąka tortowa która sprawi że ciasto dobrze wyrośnie i nie będzie się rozpadać. Ja osobiście polecam stosowanie mąki http://www.jedzpij.pl/maka_tortowa która jest przede wszystkim zdrowa, bez zbędnych dodatków. Warto używać tylko naturalnych produktów ze sprawdzonego źródła.
|
#55
|
|||
|
|||
![]() Ja też uwielbiam piec ciasta! Mam w zakladkach pelno blogow z ktorych korzystam w kuchni. Ostatnio np dekorowalam wielki tort przy pomocy wskazowek blogu http://blog-cukierniczy.pl/ . Wyszedl nieziemsko!
|
#56
|
|||
|
|||
![]() co do szarlotki to kluczowe jest wybór odpowiednich jabłek. Bez wątpienia na takie ciasto są to złote renety. Częstym błędem jest także dodawanie za dużo cynamonu do "nadzienia". Powinien to być raczej drobny akcencik niż smak całego ciasta
__________________
hurtownia odzieży outlet |
#57
|
|||
|
|||
![]() Jak deser to koniecznie jakieś ciasto z orzechami. Uwielbiam orzechy i zawsze dodaję je do ciast. Aby nie szukać ich po sklepach zazwyczaj zamawiam je w sieci. Bardzo duży wybór różnych bakalii i orzechów znajdziecie na przykład tutaj: http://naturo.pl/orzechy-i-bakalie.
|
#58
|
|||
|
|||
![]() Ja jestem fanka murzynka oblanego czekolada gorzką najlepiej
![]() Ogólnie wszystko co czekoladowe to lubię.
__________________
http://blogep.com/pt/ |
#59
|
|||
|
|||
![]() Ja jestem zbyt leniwa żeby coś sobie sama piec. W drodze z pracy kupuje sobie ciasto, najczęściej tiramisu lub wuzetke, siadam na kanapie i wcinam
![]() |
#60
|
|||
|
|||
![]() Osobiście jestem wielką fanką racuchów, wszelkiego rodzaju placuszków z owocami, jak i naleśników. Co powiedzie na takie dania, z dodatkiem pasty koskosowej https://ekogram.pl/pl/pasty-i-masla-...-zielonki.html ?
Ma ona bardzo przyjemną konsystencję, przypominającą nieco dżem i jest tak pyszna, że można ją jeść wprost ze słoika. Przy czym nie zawiera żadnych sztucznych dodatków, to 100-procentowy kokos. Świetnie podkreśla smak dań i nadaje im lekko egzotyczny posmak ![]() Ostatnio edytowane przez Dafne34 : 17-05-2017 o 09:16. |
![]() |
|
![]() |