kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  


Wróć   Klub > DOM > Ogólny
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
  #1  
Stary 24-10-2018, 14:17
janczarka janczarka is offline
Senior Member
 
Zarejestrowany: Mar 2018
Posty: 283
Domyślnie opinie na temat wózków marki Easy Go

Witajcie czy ktoś z was używał lub używa wózka z firmy euro cart? Interesuje mnie lekka, niedroga ale dobra jakościowo spacerówka
Odpowiedź z Cytowaniem
  #2  
Stary 24-10-2018, 14:28
Evix Evix is offline
Junior Member
 
Zarejestrowany: Oct 2018
Posty: 1
Domyślnie

Moja siostra zdecydowała się na wózek takiej firmy i z tego co wiem była zadowolona
__________________
https://fastburnextreme.pl/
Odpowiedź z Cytowaniem
  #3  
Stary 25-10-2018, 13:34
szygi szygi is offline
Senior Member
 
Zarejestrowany: Jan 2017
Posty: 673
Domyślnie

ja co prawda używam wozka innej marki ale o easy go słyszałam już sporo pozytywnych opinii. może rozejrze się za jakąś lekką parasolką od nich jak już młody wyrośnie z obecnej spacerówki
Odpowiedź z Cytowaniem
  #4  
Stary 25-10-2018, 13:48
Courtner Courtner is offline
Junior Member
 
Zarejestrowany: Oct 2018
Posty: 4
Domyślnie

Rozejrzyj się rozejrzyj, bo naprawdę warto
Odpowiedź z Cytowaniem
  #5  
Stary 29-10-2018, 09:05
figa figa is offline
Senior Member
 
Zarejestrowany: May 2017
Posty: 392
Domyślnie

janczarka tak my mamy spacerówkę z Euro Cart i jest ok Zdecydowaliśmy się na model Volt ale tych modeli jest całkiem sporo więc spokojnie można wybrać taki, który będzie w 100% odpowiadał Twoim oczekiwaniom ja ze swojej strony firmę jak najbardziej polecam.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #6  
Stary 06-11-2018, 17:59
kinnia kinnia is offline
Senior Member
 
Zarejestrowany: May 2017
Posty: 560
Domyślnie

potwierdzam! warto wziąć pod uwagę zakup wózka tej firmy bo nie dość, że są dobre jakościowo to jeszcze można je kupić za bardzo rozsądne pieniądze. Jeśli chodzi o konkretny model to my akurat zdecydowaliśmy się na Optimo w wersji spacerowej.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #7  
Stary 07-11-2018, 11:16
Oliwier65 Mężczyzna Oliwier65 is offline
Junior Member
 
Zarejestrowany: Nov 2018
Posty: 17
Domyślnie

Wózki tej marki są naprawdę bardzo popularne. Myśle, że warto sobie je zakupić.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #8  
Stary 15-11-2018, 09:56
janczarka janczarka is offline
Senior Member
 
Zarejestrowany: Mar 2018
Posty: 283
Domyślnie

dziękuje Wam bardzo za tak duży odzew Jeśli chodzi o easy go to potwierdziłyście w zasadzie wszystko to co już wczesniej o nich słyszałam/czytałam także nie ma się nad czym zastanawiać Po zakupie dam znac jak tam wrażenia
Odpowiedź z Cytowaniem
  #9  
Stary 27-11-2018, 15:58
kinnia kinnia is offline
Senior Member
 
Zarejestrowany: May 2017
Posty: 560
Domyślnie

no janczarka koniecznie daj znac jak uda się go kupić, jestem ciekawa Twojej opinii jak opinie w sieci Ci nie wystarczą to wybierz się do jakiegoś skelpu z wózkami i pooglądasz je sobie na żywo
Odpowiedź z Cytowaniem
  #10  
Stary 02-12-2018, 18:48
gasella gasella is offline
Senior Member
 
Zarejestrowany: Jan 2018
Posty: 406
Domyślnie

Koniecznie daj znać bo też rozważałam zakup tego wózka ale po tej recenzji http://www.nellavita.pl/2018/04/wypr...oa-blanki.html nie miałam wątpliwości że chce x-landera ale jestem ciekawa ja się użytkuje też tamten wózek, u nas x-cite spisuje się na medal!
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów
Nie Możesz: tworzenie nowych wątków
Nie Możesz: odpowiadanie na posty
Nie Możesz: wysłanie załączników
Nie Możesz: edytowanie swoich postów

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:25.


Powered by: vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.