kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  


Wróć   Klub > DOM > Ogólny
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
  #1  
Stary 02-01-2018, 18:13
Sertio22 Sertio22 is offline
Junior Member
 
Zarejestrowany: Dec 2017
Posty: 16
Domyślnie Skup aut w Warszawie - opinie

http://www.automotoopinie.pl/Watek-s...arszawa-opinie - polecam przeczytać zanim wybierzecie skup samochodów w Warszawie
Odpowiedź z Cytowaniem
  #2  
Stary 14-01-2018, 22:50
GummyKammys GummyKammys is offline
Junior Member
 
Zarejestrowany: Jan 2018
Posty: 8
Domyślnie

Bardzo fajnie, że wrzuciłaś ten wątek. Mała aktualizacja wczoraj pojeździłam po skupach aut tam wymienionych i najlepszą ofertę dostałam w skupie aut na Grzybowskiej http://www.skupautwarszawa24.com - Mercedes A klasa rok 2016 r. Powiem wam, że ogólnie cieżko było sprzedać
__________________
adwokat wrocław
Odpowiedź z Cytowaniem
  #3  
Stary 04-02-2018, 00:07
Poliko22 Mężczyzna Poliko22 is offline
Junior Member
 
Zarejestrowany: Dec 2017
Posty: 14
Domyślnie

Tak ten skup aut na Grzybowskiej to jedyny sensowny w Warszawie.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #4  
Stary 04-10-2018, 08:36
Witkowa Witkowa is offline
Senior Member
 
Zarejestrowany: Aug 2017
Posty: 577
Domyślnie

Jeśli chodzi o skup samochodów w Warszawie, to ja bardzo dobre opinie słyszałam na temat https://kupiewszystkieauta.pl/. Podobno wycena u nich jest bardzo uczciwa, a jak sama nazwa wskazuje, skupują wszystkie auta - osobowe, dostawcze, w dobrym i złym stanie technicznym, prywatne i firmowe. Jeśli więc zamierzacie w stolicy sprzedać Wasz stary samochód, to sądzę, że warto się zapoznać z ich ofertą.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #5  
Stary 10-10-2018, 08:07
Mia Wallace's Avatar
Mia Wallace Mia Wallace is offline
Member
 
Zarejestrowany: Nov 2017
Posty: 66
Domyślnie

Dzisiaj wiele osób decyduje się na sprzedanie swojego starego auta na części, co jest jak najbardziej dobrym rozwiązaniem. Niektóre firmy za pojedynczą część są w stanie zaoferować bardzo dobre ceny. Firma https://unimetalrecycling.pl skutecznie zajmuje się skupowaniem i przerabianiem katalizatorów, więc na pewno warto nawiązać z nimi współpracę.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #6  
Stary 11-10-2018, 19:42
dywka dywka is offline
Senior Member
 
Zarejestrowany: Sep 2017
Posty: 202
Domyślnie

Możecie też sprawdzić katalog usług, który dostępny jest na stronie https://www.wyszukajczesci.pl/ . Mam nadzieję, ze znajdziecie taką ofertę, która was w pełni usatysfakcjonuje.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #7  
Stary 17-12-2018, 21:12
inka inka is offline
Senior Member
 
Zarejestrowany: May 2016
Posty: 484
Domyślnie

Hmm jeśli chodzi o dobry skup, to mi na myśl przychodzi tylko http://autoskupwarszawa-flotyodfirm....o-skup-otwock/ Sama sprzedawałam u nich samochód, także mogę powiedzieć, że to porządna firma. Zaproponowali mi za auto atrakcyjną i przede wszystkim opłacalną sumkę! Wyszło mnie to dużo lepiej niż szukanie chętnego na kupno samochodu
Odpowiedź z Cytowaniem
  #8  
Stary 17-12-2018, 21:47
Bogianoo Mężczyzna Bogianoo is offline
Junior Member
 
Zarejestrowany: Dec 2018
Posty: 4
Domyślnie

Pozwól, że dołączę się do pytania, ponieważ również planujętam większe zakupy
Odpowiedź z Cytowaniem
  #9  
Stary 02-01-2019, 19:38
krokus13 krokus13 is offline
Senior Member
 
Zarejestrowany: Nov 2017
Posty: 359
Domyślnie

Jeżeli chodzi o skup samochodów to polecam Ci sie zainteresować ofertą jaką przedstawia firma http://autoskup.krakow.pl/skup-samochodow/ znajdziesz tutaj najlepsze oferty handlowe odnośnie samochodów. Z pewnościa otrzymasz tutaj uczciwe oferty handlowe.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów
Nie Możesz: tworzenie nowych wątków
Nie Możesz: odpowiadanie na posty
Nie Możesz: wysłanie załączników
Nie Możesz: edytowanie swoich postów

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:23.


Powered by: vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.