Wyświetl Pojedyńczy Post
  #51  
Stary 23-08-2019, 13:19
patkad patkad is offline
Junior Member
 
Zarejestrowany: Jul 2018
Posty: 11
Domyślnie

U mnie przygotowywanie jedzenia do pracy trwa już od kilku lat. Prawie zawsze staram się mieć przygotowane posiłki, które mogę zabrać ze sobą do pracy. Zwykle dania ciepłe przygotowuję na kilka dni i potem odgrzewam, albo nawet jem na zimno,, jeśli jest gorąco. Bardzo dobrze sprawdzają się tu dania jednogarnkowe - leczo, gulasze, curry, kasze z rozmaitymi dodatkami, risotto (chociaż to wiadomo, że najlepiej smakuje na świeżo). Do tegp jeszcze mam albo jakieś warzywa albo owoce - same albo z jogurtem/kaszą jaglaną/płatkami ryżowymi itp. Albo jakiś twarożek z warzywami i waflami ryżowymi też nieźle się sprawdzi.
Odpowiedź z Cytowaniem