![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
#1
|
||||
|
||||
![]() Mały punkt gastronomiczny z jedzenie na ciepło , na wagę?
Czy wg was otworzenie takiego stoiska np w galerii, w przejściu miałoby sens, dałoby się na tym zarobić? Wcześniej stały tam lody w miejscu o które mi chodzi, ale ludzie lodów nie brali i zastanawiam sie czy jakbym otwrzyła np frytki, szaszłyki itd to czy miałoby to sens? |
#2
|
|||
|
|||
![]() musiałabyś zrobić jakieś dokładniejsze badanie rynku i ludzi jacy tam przechodzą,
bo sam pomysł jest spoko, wtedy odpowiednie zezwolenia, urządzenia typu bemary nastawne do trzymania temperatury tych posiłków (jak tu https://www.gastroprodukt.pl/pl/c/Bemar-nastawny/2530 na przykład), i lecisz, ale nie jestem pewna czy w przejściach w galeriach w ogóle można takie punkty otwierać - bo wiesz sanepid, wypażarki, zmywarki, cuda - to wcale nie musi być takie proste technicznie to raz. A dwa - dlaczego punkt z lodami upadł? |
#3
|
|||
|
|||
![]() |
#4
|
|||
|
|||
![]() myślę, że szybkie ciepłe przekąski zawsze są dobre bo ludzie są głodni na zakupach
|
![]() |
|
![]() |