kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  


Wróć   Klub > KARIERA > Praca
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
  #1  
Stary 15-04-2019, 12:21
szygi szygi is offline
Senior Member
 
Zarejestrowany: Jan 2017
Posty: 674
Domyślnie Pożyczka - opinie

Dzień dobry, mam takie pytanie - jak uważacie, czy warto jest brać pożyczkę już na samym początku rozwoju firmy? Prowadzę niewielką knajpkę i zastanawiam sie, czy poczekać, aż firma się rowinie i wtedy zainwetsować w rozwój czy już teraz pchać się w to. Prosze o pomoc bardziej doświadczonych. Czytałam opinie o pożyczkach https://www.forum-kredytowe.pl/f/43-pozyczki-opinie/ i zastanawiam się nad Vivusem. Co radzicie ? Byłabym bardzo wdzięczny za pomoc.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #2  
Stary 15-04-2019, 20:30
inka inka is offline
Senior Member
 
Zarejestrowany: May 2016
Posty: 814
Domyślnie

Hmm powiem Ci tak- wybierając pożyczkę na pewno warto wiedzieć na jakie rzeczy zwracać uwagę, żeby wybrać tą najlepszą. Mi osobiście najbardziej pomagają rady z http://chwilowki-online24.pl/ciekawo...iu-finansowym/ . Dzięki nim wiem jakie produkty finansowe są najbardziej opłacalne i o wiele prościej jest mi wybrać dobrą pożyczkę online
Odpowiedź z Cytowaniem
  #3  
Stary 17-04-2019, 11:40
Balthazarka's Avatar
Balthazarka Balthazarka is offline
Junior Member
 
Zarejestrowany: Apr 2019
Posty: 4
Domyślnie

Uważam, że nie jest to konieczne.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #4  
Stary 21-04-2019, 22:43
ada_90 ada_90 is offline
Senior Member
 
Zarejestrowany: Oct 2017
Posty: 1 087
Domyślnie

Raczej dzisiaj nie ma problemu z wzięciem pożyczki. Można znaleźć sporo firm, które ich udzielają. Tutaj https://www.wroclawiak.pl/biznes-usl...edyty-pozyczki sprawdzimy także, jakie mamy opcje wzięcia nawet większej gotówki. Warunki ich brania są dość korzystne.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #5  
Stary 16-05-2019, 12:42
Aga452 Aga452 is offline
Member
 
Zarejestrowany: Feb 2019
Posty: 42
Domyślnie

Zgadzam się, pożyczka online to obecnie najlepsza opcja na uzyskanie kredytu. Szybka gotówka, z minimum formalności, bez zdolności kredytowej, nie trzeba wychodzić z domu, pieniądze ma się niemal od razu.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #6  
Stary 20-05-2019, 07:09
Kostka Kostka is offline
Senior Member
 
Zarejestrowany: May 2014
Posty: 1 102
Domyślnie

Wychodzę z założenia, że przy pożyczkach trzeba uważać, szczególnie gdy chodzi o te pozabankowe. Niestety nie od dziś jest wiadome, że pożyczać łatwo, ale oddać gorzej. I jeszcze jedna kwestia, wciąż natykam się na traktowanie "pożyczki" i "kredytu" jako pojęć zamiennych będących synonimami. POŻYCZKA TO NIE KREDYT! Kredyt można dostać tylko i wyłącznie w banku nigdzie indziej!
Odpowiedź z Cytowaniem
  #7  
Stary 21-05-2019, 22:07
inka inka is offline
Senior Member
 
Zarejestrowany: May 2016
Posty: 814
Domyślnie

Czasem nie tylko opinie są ważne. Warto też mieć jakąś wiedzę na ten temat i odpowiedzialnie brać pożyczki Bardzo dużo sprawdzonych informacji można znaleźć na https://pozyczkaczas.pl/sposoby-wery...my-pozyczkowe/ i to zdecydowanie moje ulubione źródło wiedzy o pożyczkach! Teraz wiem o nich już naprawdę sporo
Odpowiedź z Cytowaniem
  #8  
Stary 24-05-2019, 05:50
Franczeska Franczeska is offline
Senior Member
 
Zarejestrowany: Sep 2016
Posty: 266
Domyślnie

Jeśli ma się dobry pomysł na firmę to jak najbardziej można brać pożyczkę. na http://bierzgotowke.pl/ doradzają jak kredyty brać rozsądnie, na jakie oferty zwracać uwagę, czego unikać. POżyczać można jak najbardziej - oby świadomie i odpowiedzialnie. Każdą pożyczkę trzeba w końcu oddać.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #9  
Stary 24-05-2019, 11:18
ayew18's Avatar
ayew18 Mężczyzna ayew18 is offline
Junior Member
 
Zarejestrowany: May 2019
Miasto: Gniezno
Posty: 1
Domyślnie

Padłem ofiarą nieuczciwej pożyczki więc nie polecam tych produktów.
__________________
Nie ufajcie, że można dostać pieniądze od ręki.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #10  
Stary 24-05-2019, 11:57
Sanderka98 Sanderka98 is offline
Junior Member
 
Zarejestrowany: May 2019
Posty: 3
Domyślnie

Wzięcie dużej pożyczki na rozwój firmy zawsze wiąże się z ryzykiem że coś pójdzie nie tak i pójdzie się z torbami co innego jak się weźmie pożyczkę żeby zakup jakieś rzeczy rozłożyć w ratach i co raz bardziej popularne stają się pożyczka z poręczycielem dlatego że sytuacja finansowa naszych rodaków się poprawia ale w przeszłości mieli problemy ze spłatą i teraz nie mogą dostać przez banki wymarzonej pożyczki i muszą szukać jej w instytucjach pozabankowych.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów
Nie Możesz: tworzenie nowych wątków
Nie Możesz: odpowiadanie na posty
Nie Możesz: wysłanie załączników
Nie Możesz: edytowanie swoich postów

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:39.


Powered by: vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.