![]() |
||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
|
|||
|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
#1
|
|||
|
|||
|
Kto wie, co się sprawdza na poszczególnych etapach?
Owe kuwety to takie tuby, wkładane to chłodzących dystrybutorów. No i ze strony https://restoquality.pl/dystrybutory-do-lodow udało mi się dowiedzieć, że normy sanepidowskie sprawdzane są dwustopniowo. To cieszy. Ale jak dokładnie wygląda procedura kontroli takiego elementu w lodziarni? Ostatnio edytowane przez linger : 03-08-2021 o 09:10. |
|
#2
|
|||
|
|||
|
W takim razie jeżeli szukacie przede wszystkim specjalistów w zakresie świadczonych usług kontroli jakości to mogę polecić Wam też do sprawdzenia ofertę https://qsense.pl z którymi również w tym zakresie współpracujemy. Standaryzują wymagania jakościowe przedsiębiorstwie wobec dostawców i tworzą ich bazę, którą weryfikujemy zgodnie z przyjętymi KPIs.
|