|  |  | |
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |  | |
| 
 | |||
| 
 | |||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Czym czyścić kuchenkę z blatem ceramicznym? Doradźcie czym czyścić kuchenkę z blatem ceramicznym. Wcześniej nie miałam takiej kuchenki i boję się zarysować. Wiem, że są specjalne płyny czyszczące, ale to spory wydatek. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   W sklepach z AGD są takie specjalne skrobaczki do płyt ceramicznych. Wystarczy taka skrbaczka a do mniejszych zabrudzeń wilgotna szmatka z odrobiną płynu do naczyń (bez cukru   ) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Wielkie dzięki Maris. Nareszcie będę mogła ją porządnie wyczyścić  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Płyn do mycia naczyń nie czyści tak dobrze, niestety próbowałam. Kupiłam płyn jednak i teraz mogę bez problemu doczyścić kuchenkę. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Witam! A czy wie ktoś czym wyczyścić przypalone mleko z blatu ceramicznego?  Nie chcę uszkodzić powierzchni, próbowałam ostrożnie zdrapać specjalnym skrobakiem, ale nie udało się. pozostała warstwa, którą ciężko usunąć. Czy ma ktoś jakiś pomysł?     Pozdrawiam | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   gorąca woda, zwilżyc ścierkę i chwile zostawiamy aż trochę to zmieknie. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Mi się świetnie sprawdzają środki czystości z tej eko linii ludwika - https://sklepinco.pl/marka/ludwik-ekologiczny/ | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Dzięki za te porady | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Polecam sobie tutaj poszukać fajnych środków - https://sklepinco.pl/ jest też dużo takich ekologicznych preparatów, warto poszukać czegoś fajnego   | 
|  | |
|  |