![]() |
||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
|
|||
|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Zastanawiam się, czy ktoś zna dobrego prawnika z Gdańska do spraw o ograniczenie kontaktów z dzieckiem – sytuacja dość delikatna, więc zależy mi na kimś z empatią.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mam podobne pytanie, szczególnie jeśli chodzi o sprawy z dziećmi i ustaleniem opieki.
|
|
|
|||
|
|||
|
Rozwód to jedna z najbardziej wymagających decyzji życiowych, dlatego tak ważna jest pomoc doświadczonego prawnika. Mecenas Mindykowski reprezentuje klientów z Gdańska, Gdyni i Sopotu, zapewniając im wsparcie w przygotowaniu pozwu, prowadzeniu negocjacji oraz reprezentacji przed sądem. Jego celem jest znalezienie rozwiązań, które umożliwią zakończenie sprawy w sposób sprawiedliwy i zgodny z prawem.
|
|
|
|||
|
|||
|
U mnie temat kontaktów z dzieckiem po rozwodzie okazał się najtrudniejszy ze wszystkich. W artykule https://kancelaria-szeffner.pl/blog/...-po-rozwodzie/ znalazłem sporo informacji o tym, jak sąd patrzy na takie sprawy. Najbardziej zaskoczyło mnie, że jeśli jeden z rodziców utrudnia kontakt, to może to mieć konsekwencje prawne. W moim przypadku była żona nie zawsze zgadza się na spotkania w ustalonych terminach, więc chyba będę musiał to uregulować formalnie. Dobrze, że ktoś wreszcie opisał to w prosty sposób, bo wcześniej wszystko wydawało się znacznie bardziej skomplikowane.
|