![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||

| 	

|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ktoś z was ma w domu bezprzewodowy internet? 

Zastanawiam się czy tak jest wygodniej.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Myślę, że to będzie dobre zwłaszcza, że teraz, kiedy masz w domu sporo urządzeń korzystających z internetu - laptop, tablet, komórka itd.  

Zobacz sobie tutaj internet luboń. Czasami oferty od lokalnych dostawców są znacznie korzystniejsze.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Jakiś czas temu zrezygnowałam z dotychczasowego internetu ponieważ uważam, że wychodził mnie zbyt drogo. Szukam czegoś nowego jaka oferta internet-owa była by dla mnie korzystna chodzi mi o przystępną cenę no i jak największej szybości.Możecie coś polecić? 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

U mnie tymi sprawami zajmuje się oczywiście mąż, ale jeśli dobrze pamiętam to korzystamy teraz z jakiejś osiedlowej sieci. A co do tego czy bezprzewodowy czy nie to w dzisiejszych czasach chyba nie ma co się zastanawiać. U mnie korzysta się z laptopów, tabletów, czytników i smartfonów więc z grę wchodzi tylko bezprzewodowa opcja. I tak wszędzie jest za dużo kabli. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

My mamy po kablu do domu, a tam po WiFi. Korzystamy ze znanego dostawcy, wykupiliśmy ofertę razem z telewizją. 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

My też mamy po kablu do domu, a potem to różnie - generalnie w domu używamy Wi-Fi- ale czasem nawet w domu po kablu, bo nie ma żadnych zakłóceń wtedy, i jest naprawdę szybko, po prostu pewniej zdecydowanie, no a czasem to ważne, żeby nie rozłączyło nawet na sekundę. A do domu, to jednak raczej preferuje po kablu, mam znajomych którzy mają bezprzewodowy- plusem jest to, że to szybko i tanio się "zakłada", radiowy znaczy, prędkość też niczego sobie, choć czasem bywa różnie, i wiem, że często po prostu im zrywa się. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja mam internet bezprzewodowy i nie wybrażam sobie teraz, że miałabym być podłączona do kabla 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Mam jedno urządzenie podłączone do internetu, a pozostałe łączą się przez wi-fi, bezprzewodowego jako takiego nie mam, ale rozmyślam nad nim. Będąc w domu nie jest mi on jednak potrzebny i wystarcza wi-fi. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Jasne, że dobra. Poszukaj potrzebnego sprzętu w gazetkach promocyjnych. Ostatnio routery wifi widziałam w Saturnie. Tu masz gazetkę https://www.qpony.pl/saturn  - możesz jeszcze są  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

sprawdź sobie ofertę jaką posiadają aktualnie na internet. 

|