![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Hej Dziewczyny!
Wpadł mi w oko fajny (i trochę straszący 🙈 ![]() fitkobieta.pl Szybki „check-list”, czy to już za dużo napięcia Budzisz się w nocy mimo zmęczenia. Łapiesz częstsze infekcje, choć jesz OK. Masz wahania wagi bez dietowych rewolucji. Kark i szczęki twarde jak beton, a fiszki z pracy wciąż tańczą przed oczami. U mnie odhaczyły się… trzy 🙃 Co mi realnie pomaga (prosto, bez coachingu) Oddech pudełkowy 4-4-4-4 – dwie minutki i tętno spada. „Cyfrowy kocyk” – po 21:00 tryb samolotowy; świat się nie zawali, a ja szybciej zasypiam. Mikro-stretch co godzinę (ramiona do góry, skręt tułowia, łydka na krawężniku). Woda zamiast 3-ciej kawy – brzmi nudno, ale ból głowy odpuszcza. Pogadajmy! Jakie są Wasze pewniaki na „rozkminiony” układ nerwowy? Ktoś testował aplikacje do medytacji i może polecić coś prostego? A może macie swoje rytuały przed snem, żeby wyciszyć mózg? Dla ciekawych zostawiam źródło z konkretnymi danymi o stresie i zdrowiu: Ciągły stres – pełna lista konsekwencji Dawajcie znać – im więcej patentów, tym mniej siwych włosów! 😉 |
![]() |
|
![]() |