![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() My raczej kupujemy to, co nam poleci po prostu weterynarz
|
|
|||
|
|||
![]() Zdecydowanie pomagają w tresurze
![]()
|
|||
|
|||
![]() mój pies w domu ma taki specjalny pojemnik gdzie są trzymane jego przysmaki. Jak się zjawiamy koło tego pojemnika to on od razu się tam zjawia i próbuje na nas wymóc aby coś z niego wyciągnąć dla niego. Wydaje mi się że to jest dobre do tresury ale naszej. Pies sobie wyćwiczyć domowników i wie jak prosić.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ja kupuję tylko naturalne smakołyki np. suszone paski wołowiny, kurze łapki, kości. Niestety moja suczka jest teraz na diecie bo za bardzo jej folgowałam a zimą mniej się rusza i trudno o zachowanie sylwetki, szczególnie, że to nie najmłodszy pies....
|
|
||||
|
||||
![]() Dawać tylko jeśli dobrze wykona polecenie. W ten sposób pies będzie zdyscyplinowany.
|
|||
|
|||
![]() Pewnie, że dawać. Nie tylko za wykonywanie poleceń.
|
|
|||
|
|||
![]() Hmm to oczywiście zależy od wielu czynników, pogadaj z weterynarzem, może melwet? Nie wiem gdzie chodzisz, ja chodzę właśnie do nich do Krakowa na ul. Zakręt! Myślę ze pomogą!
|
|
|||
|
|||
![]() Oczywiście że warto dawać przysmaki. Ale podstawą jest dobra karma https://www.zwierzakowo.pl/91-karma-acana-dla-psa Tu znajdziecie wiele jej rodzai odpowiednio dopasowanych do wieku i rasy psów.
|
|
|||
|
|||
![]() Pytanie z cyklu czy dawać dzieciom słodycze.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Raz na jakiś czas owszem można. Ja np uczyłam tak swoją suczkę niesikania w pokojach . Za dobre sprawowanie otrzymywała ode mni swój ulubiony przysmak snack mobility dog vetexpert. Teraz już nie mamy problemu z wypróznianiem się jej w mieszkaniu.Cierpliwie czeka az ja wyprowadzimy na zewnatrz
|
![]() |
|
![]() |