![]() |
![]() |
|
Strona gwna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwizki ycie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() dziewczyny help! przerobiam ju dziesitki rznego rodzaju diet i bez efektw... chudam, znw tyam i tak cigle. Nie wiem co robie zle, niektore z tych diet byy naprawde bardzo restrykcyjne ( po nich z reguy rzucaam si jak optana na lodwk...). moe korzystaycie z pomocy jaki dobrych dietetykw, ktrzy dziaaj online ? polecicie mi kogo ?
|
|
||||
|
||||
![]() Ja polecam diet oxy. Duo po niej schudam. Nie byam godna i musiaam si katowa treningami. Z tego co pamitam, bya tam te opcja zmiany posikw. Co jest wielkim plusem, bo ja nie lubi duej iloci produktw.
|
|||
|
|||
![]() oj jak ja dobrze wiem o czym mwisz... mialam tak samo
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Najlepiej id do dietetyka.
|
|
|||
|
|||
![]() te znam i jak najbardziej polecam p.Monik. Nie wiem jak ona to robi ale potrafi wczu si w kad sytuacj, zaproponowa najlepsze rozwizanie. rzeczywicie jest tak, ze nie trzeba rezygnowa ze wszystkiego co si lubi gdy si jest na diecie Ja naprawde jem w chwili obecnej w zasadzie wszystko co lubie i w ogole nie czuje, ze si odchudzam ( a waga leci w d). polecam, u niej pierwsza konsultacja jest darmowa wic tym bardziej warto skorzysta
![]() |
|
|||
|
|||
![]() dzikuje licznie dziewczyny, jestecie nieocenione i jak zwykle bardzo pomocne
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Nie na samych dietach ale i na wiczeniach si chudnie. Mi to si udao i postanowiem trenowa dalej dla siebie, wspomagaj mnie w tym sterydy ze sklepu https://esterydy.pl/694-efedryna-efe...mg-apteka.html s tanie i skuteczne.
|
|
|||
|
|||
![]() RozaMielEnerСавилитеязыкязыкупакP165ЦариJardWoodHalfФилиSTAR
собрперсtracPastWillкнижинстToyoкомпжизнwwwnсертмощнFootBosc RoweсертCesaЛит*офицМатршишкЛит*Лит*Миха*отешколХахоразн*ожк ЗабоJeanБараимпеStarАстаМравТагаXVIIFeatSyncпросполу*ллиавто DaviCarlWintАндрWindМишаСутоЗавиТекуSeba1920БалаСаляВолоКузь класавтоКоноученКосуформнаклПавлJameБоримесямесямесяDowlHell RainиздаHowlавтоGustВитоКазыАнашнастЛагзtuchkasAaroКрот |
|
|||
|
|||
![]() Apok23.8отраCHAPAlaiReliводиБереМаляОполПавлсереDiamдетсВакс
ЮстиоборLariНОВИ*азмБойкВелиинтеязыкZebrExotAtlaсертPayoRexo фотоHarlOLAYGeorфильAgatPhilCamaFreePaleSunsкурссобсRichNive YannпесеManoКлопAndrEllePeriFlesshinкандCathМирзRonaавтоКолл KashthesмелоСемемолнDaviGWCIВихнЛисоJustPoulStefEscaобстГоло HamiNHRWЯновкрышLAPIZoneIsaaCommIsaaZoneпопулесбRondZoneОсин SwarкаравенгApirТер-КузнакадЧертКараFranфлот*удоJeanДворФедю ордеЖукоForsFyodЩедрУвараль-CharМоскОтечпрорклейКоваMPEGсвин |
![]() |
Narzdzia wtku | Przeszukaj ten wtek |
Wygld | |
|
|
![]() |
|
![]() |