![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Muszę przyznać, że sama ostatnio zastanawiałam się, gdzie mogłabym znaleźć jakąś ciekawą odzież ciążową. Kolega podpowiedział mi przecież żebym w wolnej chwili zainteresowała się propozycjami na stronie formommy.pl Wpadła mi w oko koszula dla kobiet w ciąży butelkowa zieleń i chyba skuszę się na jej zamówienie.
|
|
||||
|
||||
![]() Zastanawiam się nad jakąś dobrą książką przygotowującą do ciąży.
|
|
|||
|
|||
![]() Najważniejsze jest jednak by znaleźć dobrą klinikę leczenia niepłodności. Jak najbardziej mogę polecić wam https://parens.pl/ , tutaj leczenie okazało się dla mnie bardzo skuteczne, dlatego warto się tutaj zapisać
|
|
|||
|
|||
![]() A ja musiałam w ciąży zrobić badania prenatalne, zdecydowałam się zrobić test sanco w laboratorium diagnostyka bo lekarz mi doradził żeby to badanie zrobić między innymi dlatego że ma szeroki zakres i wyniki nieraz nawet w ciągu 3 dni potrafią przyjść
Ostatnio edytowane przez enigma : 30-06-2022 o 10:17. |
|
||||
|
||||
![]() Nawiązywanie relacji z dzieckiem jeszcze w trakcie ciąży polega na czułych gestach, mówieniu do niego, a także wyobrażaniu sobie, jakie ono będzie. Kobieta w zaawansowanej ciąży ma większe skłonności do refleksji i często zastanawia się, czy dziecko będzie szczęśliwe w jej rodzinie, czy spodoba mu się jego łóżeczko, czy będzie pasowało do niego wybrane już imię Iga, Zosia, czy Krzyś.
________________________________ Psychologiczne aspekty ciąży - co powinna wiedzieć przyszła mama? |
|
|||
|
|||
![]() Czarne oliwki mogą być bezpieczne dla przyszłych mam, pod warunkiem że nie mają dodatku soli w nadmiarze. Warto jednak spożywać je z umiarem, dbając o odpowiednią równowagę w diecie. Dowiedz się więcej na stronie https://oczamimaluszka.pl/czy-bedac-...czarne-oliwki/ .
|
|
|||
|
|||
![]() A badania prenatalne? Szwagierka robiła je u dr Rozmus-Warcholińskiej i była pod wrażeniem jej profesjonalizmu. Świetny sprzęt, dokładność i podejście do pacjenta na najwyższym poziomie. Jeżeli komuś zależy na rzetelnej diagnostyce, to zdecydowanie polecam.
|
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
|
![]() |