![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Kochani mam pytanie jak dopada przeziębienie itd jakie macie sposoby na nie? ja zazwyczaj używam inhalatora ostatni mi się popsuł! Szukam nowego. Dobre opinie słyszałam o tym z Diagnosis. Ktoś używał?
|
|
|||
|
|||
![]() Inhalator podczas przeziębienia to dobra opcja jednak trzeba pamiętać o lekach i witaminkach, które pomogą je zwalczyć. jeżeli chodzi o syrop to ja mogę Wam polecić ten http://levopront.pl/ jest bardzo skuteczny
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Tylko używanie takiego inhalatora trzeba by było skonsultować z lekarzem.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja co prawda jeszcze nie miałam okazji korzystać, ale słyszałam że olej konopny ze sklepu Vapuj.pl jest godny polecenia. Działa na wielu płaszczyznach, takich jak padaczka, reaumatyzm, cukrzyca a nawet astma. Warto pomyśleć o takiej niekonwencjonalnej metodzie leczenia.
|
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
|
|
|||
|
|||
![]() Warto kupić inhalator, a wybierając go trzeba sie zastanowić, co dla nas jest najistotniejsze, bo jest bardzo duży wybór inhalatorów na rynku i bardzo wiele opcji.
|
|
|||
|
|||
![]() To prawda, że wybór inhalatorów jest niesamowity. Jak wymienialiśmy inhalator pod koniec rok, to prawie szok ile tego jest. Nie wiadomo na co patrzeć i co kupić. Dlatego musieliśmy poszperać trochę w necie i wyszło, że najważniejsze, to żeby inhalator miał możliwość regulacji cząstek, był cichy, mógł pracować w trybie ciągłym, no i żeby po inhalacji nie zostawało duzo leku (mała objętość martwa). Kierując się tymi wytycznymi kupiliśmy pulmocare apteo i naprawdę jest dobry i ma aż 4 tryby pracy (4 różne wielkości cząstek można w nim uzyskać).
|
![]() |
|
![]() |