![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Wszystkie propozycje są bardzo ciekawe, ale osobiście wole jednak wybrać się do jakiegoś sklepu i pooglądać mebelki.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja to samo... musze usiasc, a jak trzeba to sie polozyc i wyprobowac
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Dla mnie najważniejsze jest przy wyborze mebli do pokoju dziecka ich uniwersalne wykorzystanie. Też raczej stawiam na takie meble, które posłużą na lata. W przypadku dwójki dzieci jest to bardzo wazne. Dobrą opcją sa również łóżka dwuosobowe. W sklepie https://www.meblosklep24.pl/pl/c/Pod...-dla-dzieci/29 konsultantka doradziła mi taką właśnie opcję i rzeczywiście jest to chyba najrozsądniejsze wyjście
|
|
|||
|
|||
![]() Ja ostatnio kupiłam nowe meble do pokoju mojej córki i wybraliśmy produkty ze strony Meblik https://www.meblik.pl/kolekcje/meble-mlodziezowe/. Mają tam bardzo szeroką ofertę mebli młodzieżowych, które na pewno sprostają waszym oczekiwaniom. Jeśli ktoś szuka mebli dla swojego dziecka, to zdecydowanie polecam sprawdzić tę stronę.
|
|
|||
|
|||
![]() Meble to nie wszystko, trzeba też pomyśleć o ładnym dywanie. Moim zdaniem w szczególności w pokoju dziecięcym nie powinno go zabraknąć, ponieważ dzięki niemu wnętrze będzie wydawać się cieplejsze i komfortowe. Z drugiej zaś strony dywan to miejsce na którym dziecko się bawi. Jak chcesz kupić wytrzymały i w ciekawych wzorach to warto zastanowić się nad modelami lorena canals . Znajdziesz je w sklepie e-babystuff.
|
|
|||
|
|||
![]() A ja mam wątpliwości co do dywanu w pokoju dziecięcym... Łatwo zbiera kurz.
|
|
|||
|
|||
![]() To może być zresztą przyczyna wielu alergii.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja mam dywan bo jak mała uczyła się chodzić to miałam obawy, że rozbije sobie głowę jak upadnie. Codziennie go odkurzam więc nie mam obaw o alergię. Co do mebli - młoda zażyczyła sobie fotel
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Powinien być bezpieczny, to racja. Funkcjonalność to już raczej kwestia jego urządzenia, natomiast bezpieczeństwo to faktycznie ewentualne certyfikaty. Według mnie chodzi przede wszystkim o solidność i trwałość mebli, o jakość po prostu... Inną sprawą jest, żeby zrobić to ze smakiem i z gustem. Bo jak widzę te różowe dziecinne mebelki czy ściany... Masakra. Jak dla mnie lepiej na ściany dać coś bardziej neutralnego, a meble dobrać tak, żeby nadały się na kolejne lata, nie tylko pod malucha. Przecież nie będzie się ich zmieniać co cztery lata
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() W pełni się tutaj zgadzam. Przy czym gdybym miała wybrać jakieś meble do pokoju mojej córeczki, najchętniej postawiłabym na styl skandynawski i produkty dostępne w ofercie Dutch House . Przede wszystkim bowiem są one utrzymane w mojej ulubionej, skandynawskiej stylistyce, a jednocześnie prezentują się bardzo ładnie.
|
![]() |
|
![]() |