Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
||||
|
||||
Lumpeksy
Co myślicie o kupowaniu ciuchów w lumpeksach? Może i nie są one pierwszej jakości, ale mnie udało się trafić na kilka perełek markowych po śmiesznych cenach. Są niepowtarzalne)
|
|
|||
|
|||
Lumpy są fenomenalne - nie tylko ze względu na cenę. DO dziś mam masę koszul markowych i świetnych jakościowo, kupionych w lumpie blisko 10 lat temu na przyykład. Za grosze.
Nie mówiąc o marynarkach, świetnych spodniach czy torebkach. Nie skuszę się tylko nigdy na buty i bieliznę... |
|
|||
|
|||
No fakt, butów nie wypierzesz... A ciuchy bywają świetne: tanie, firmowe i często dużo trwalsze, niz te kupowane w naszych sklepach. Przetestowałam na własnych dzieciach
|
|
|||
|
|||
Jestem przeciwna zakupom w lumpeksach. Nie potrafię nosić ciuchów po kimś. Nawet po dokładnym wypraniu ubrań mam wrażenie, że pachną lumpeksowym zapaszkiem.
|
|
|||
|
|||
W lumpeksach da się wyszukać tak świetne ciuszki, że nie umiem sobie odmówić, żeby nie kupić czegoś choć raz w miesiącu Ostatnio dorwałam świetny czarny żakiecik z aksamitu
|
|
|||
|
|||
A najfajniejsze w ich jest to, że na wszystko cię stać, czego nie można niestety powiedzieć o zwykłych sklepach...
|
|
|||
|
|||
Uwielbiam! Przynajmniej pół miasta nie chodzi w tym co ja
|
|
|||
|
|||
Ja też uwielbiam, a w necie znalazłam tani sklepik www.ciuchosfera.com SUPER!!!
|
|
||||
|
||||
ja też czasem zaglądam do lumpeksów, ale przyznam szczerze, że jednak najwięcej radości sprawiają mi nowe rzeczy Żeby zaoszczędzić, kupuję przez internet, bo można tam znaleźć wiele ciekawych promocji.
|
|
|||
|
|||
w lumpeksie trzeba trafić na dostawę. Obok mnie ciuszki są przywożone z anglii, można trafić na całkiem nowe rzeczy Atmosphere, czy dunnes Stores!
ale jedyne czego nie kupie po kimś to buty...(nie mówiąc o bieliźnie!) |