![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
#1
|
|||
|
|||
![]() Kiszenie warzyw to tradycja, która wraca do łask ze względu na walory zdrowotne. Warto sprawdzić ile soli do kiszenia kapusty, aby proces fermentacji przebiegł prawidłowo. To wiedza, która ułatwia przygotowanie smacznych przetworów na zimę. Dzięki niej można cieszyć się naturalnym probiotykiem w swojej diecie. Czy lubicie kisić kapustę samodzielnie, czy wolicie gotowe produkty?
|
![]() |
|
![]() |