![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||
		
			
  | 	
	
	
		
		|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 
	
	
| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
		 
		
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
	
	
		
			
			 Zwykłe noże do domowej kuchni czy jednak masarskie? 
		
	
		
		
		
		
		
	
		
		
	
	
	Ostrzejsze i trwalsze?  | 
| 
		 
			 
			#2  
			
			
			
			
		 
		
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
	
	
		
			
			 I takie i takie są okej, chociaż oczywiście noże masarskie są bardziej wytrzymałe, ostrzejsze no i cuda potrafią znieść  
		
	
		
		
		
		
		
	
		
		
	
	
	![]() Poczytaj sobie w necie czy w sklepach jak https://www.gastrosilesia.pl/formy-n...2,4,914,308,36 opisy takich noży, to myślę będzie dobre porównanie.  | 
| 
		 
			 
			#3  
			
			
			
			
		 
		
		
	 | 
||||
		
		
  | 
||||
| 
	
	
		
			
			 A może warto jednak kroić przy pomocy krajalnicy? Domowe krajalnice do chleba i wędlin to świetne urządzenie, który w błyskawicznym czasie pozwoli Ci na perfekcyjne kromki świeżego chleba czy domowej wędliny. Jaką więc krajalnicę do chleba kupić?  
		
	
		
		
		
		
		
	
		
		
	
	
	________________________ Krajalnica do wędlin i serów - jak wybrać najlepszy model?  | 
| 
		 
			 
			#4  
			
			
			
			
		 
		
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
	
	
		
			
			 Cytat: 
	
  |