Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
Jak wybrać dobrą odżywkę do paznokci?
Jak wybrać dobrą odżywkę do paznokci?
Czym się kierować przy takich zakupach? |
|
||||
|
||||
Ja mam jakąś pierwszą lepszą, która mocno utwardza paznokcie i moim zdaniem sprawdza się świetnie.
Tutaj https://www.amfora.pl/wiadomosc/rank...lepszych/2921/ z kolei masz ranking 10 najlepszych odżywek tego typu. Moim zdaniem da się tam znaleźć kilka fajnych kosmetyków. Może warto będzie wziąć je pod uwagę |
|
|||
|
|||
Co do odżywek do paznokci, to trzeba dobrze dobierać, bo mogą zdziałać cuda a źle dobrana oczywiście nic nie zrobi. Znalazłam artykuł na ten temat http://amantis.pl/odzywka-do-paznokc...est-najlepsza/ powinno Ci pomóc, sporo informacji na ten temat jest.
|
|
|||
|
|||
Ja mam problem z rozdwajającymi się paznokciami i raz na jakiś czas konieczna jest odżywka, która zadba o te moje biedne paznokcie. Na szczęście niezmiennie od wielu lat ratuje mnie odżywka Eveline - 8w1 Total Action. Hit w mojej kosmetyczce i w 10 dni mam rewelacyjne paznokcie.
|
|
|||
|
|||
a co polecacie na słabe, łamliwe, rozdwajające się paznokcie?
|
|
|||
|
|||
A jakies serum do paznokci próbowalas? mi pomoglo, teraz duzo mocniejsze i nie łamia sie juz tak
|
|
|||
|
|||
@serenka tylko i wyłacznie odżywka SOS z Eveline Cosmetics. Najlepsza jaką miałam do tej pory, szybko wzmocnia paznokcie, które przestają się łamać i kruszyć spróbuj, na pewno nie pożałujesz
|
|
|||
|
|||
Cytat:
|
|
|||
|
|||
moze zamow sobie regenerum, do paznokci. Na notino jest w dobrej cenie
|
|
|||
|
|||
Nie lubię przepłacać, więc w pierwszej kolejności sięgałam po niedrogie odżywki. Idealną dla mnie okazała się 8w1 od Eveline. Polecam, po niej paznokcie zaczęły mi szybko rosnąć i stały się dużo zdrowsze.
|